20. kolo
20.03.2010 13:30 CET
1 : 3
(0:0)

Reportáž

SK Kladno - Viktoria Plzeň 1:3

Kladno doma podlehlo Plzni výsledkem 1:3. Hosté dali všechny tři góly v rozmezí 54. a 69. minuty, domácí jen korigovali deset minut před koncem na konečných 1:3.

Přihlížející diváci viděli první šanci po deseti minutách hry. Zoubek odcentroval zprava před plzeňskou bránu, ale Šilhan s Novotným vhodnou chvíli ke skórování prováhali. Poprvé o sobě dala vědět Plzeň ve 25. minutě, to se dobrou střelou z 25 metrů uvedl Rajtoral, ale gólmana Tesaře nepřekonal. Další nebezpečnou střelu vyslal na Tesaře Limberský, ale i jeho bombu domácí gólman s potížemi vyrazil. Deset minut před přestávkou ještě hlavičkoval nebezpečně Bartoš, ale když netrefil bránu, poločas skončil bez branek.

Hned v úvodu druhé půle měl možnost skórovat hráč hostí Petržela, ale jeho střela z úhlu byla zblokována. První gól přišel v 54. minutě. Autorem byl Marek Bakoš, který se trefil hlavou po přetaženém rohu. Plzeň dostala po gólu křidla, Limberského první ránu Tesař vyrazil. Ne však druhou. Limberský si narazil s Rezkem, poté obešel i brankáře a do prázdné brány hezky zakončil a upravil na 0:2. V 69. minutě to už bylo 0:3. Přetažený centr vrátil před bránu Ševinský a tam se prosadil zblízka hlavou Navrátil. Čtvrthodinu před koncem to opět zkoušel střelou Limberský, ale podruhé na Tesaře už nevyzrál. Naopak na druhé straně nejprve pálil nebezpečně Zachariáš a poté snížil na 1:3 Marcel Lička. Lička se trefil z přímého kopu z hloubi pole. Těsně před koncem ještě hlavičkoval vedle plzeňský Jiráček a v úplném závěru si Tesař poradil se sólem Petržely.

Plzeň vybrala Kladno a po zasloužené výhře 3:1 si odváží tři body. Domácí ještě mohou za výsledek děkovat brankáři Tesařovi.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pojďme Kladno pro 3 bodíky

Reagovat
smazaný uživatel

hooooo....no, Plzeň válí 3 body jsou doma!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele