23. kolo
04.04.2010 17:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

České Budějovice - 1. FK Příbram 2:1

V Budějovicích se o góly starali pouze kapitáni. Úspěšnější Horejš svými hlavičkami posunul své spoluhráče před Slovácko a prvoligová příslušnost pro příští ročník se stala zase o něco reálnější. Příbram od úvodní remízy na Letné nezískala na jaře jediný bod z výjezdů.

Diváci se z prvních zajímavých momentů mohli těšit až po více než dvaceti minutách. A to jim ještě radost kazil výborný Krbeček. Hušbauer a posléze i Sedláček si se svými pokusy vylámali zuby na jeho dobrých zákrocích. Zápas plný nepřesností ozdobil do přestávky povedenou ranou Huňa, který taktéž ztroskotal na přesném Kučerovi, který vytáhl je dalekonosný pokus na rohový kop.

Změna stran sice nepřinesla mnoho změn v obrazu hry, přinesla však to nejdůležitější - góly. V desáté minutě druhé půle rozehrál Otepka rohový kop, na který si naběhl David Horejš a povedenou hlavičkou rozvlnil síť.

V 66. minutě srovnal skóre kapitánů Huňa, na kterého zapomněla domácí obrana. Centr tak zblízka lehce usměrnil do Kučerovy branky. Po chybě Otepky mohlo být s Budějovickými ještě hůř, kdyby Nohýnkovu střelu nevyrazil připravený Kučera.

Vítěznou trefu tak obstarali domácí. A byl to opět kapitán Horejš, který si naběhl na rohový kop Otepky a hlavičkou od břevna, poslal míč, dle pomezního Korduly, za brankovou čáru. Příbram se na další kontr už nezmohla, tři body tak na jaře poprvé zůstaly v Budějovicích.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy jindy, než teď? DÁVEJTE GÓLY, KLUCI!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele