14. kolo
25.11.2007 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

FK Jablonec 97 - Viktoria Plzeň 0:1

Ve formě hrající Plzeň si ze Střelnice přiváží již čtvrtou výhru v řadě. Jablonec se sice snažil být aktivnější, Západočechům se ale vyplatila hra na brejky. V samém závěru zaváhali oba stopeři domácích a Jarolím ukázal, proč měl na ruce kapitánskou pásku. Zápas nepřinesl moc šancí, Jablonec však může litovat zbytečně ztracených bodů.

První gól mohl dát hostující Psohlavec. Přetažený centr se dostal až k volnému útočníkovi, ale Špit reflexivním zákrokem vyrazil. O něco málo aktivnější Jablonec se snažil dát do poločasu branku. Největší příležitost, kdy Nulíček hlavičkoval k tyčce, zlikvidoval skvělým výskokem Daněk.

Po změně stran se nic nezměnilo. Domácí šli po vítězství, ale žádnou vážnější šanci si nevytvořili. Když už nějakou střelu na Daňka vyslali, neměl s ní plzeňský brankář větší problémy. A tak až šest minut před koncem přišla pro Severočechy studená sprcha. Dlouhý pas podcenili Homola i Fukal a kapitán Jarolím ukázal pevné nervy a k tyčce rozhodl o vítězství hostů.

Autor: Josef Gvoždiak / onlajny.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

moraváci vyhrajou na slovensku 5:4 na nájezdy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele