14. kolo
25.11.2007 13:30 CET
1 : 2
(1:1)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians 1905 - Tescoma Zlín 1:2

Hráči Bohemians Praha podlehli v utkání 14. kola doma Zlínu a zůstávají na 15., sestupové příčce. Bohemka sice brzy vedla, ale Zlínští dokázali vstřelit dvě branky a zápas tak zvrátit ve svůj prospěch. Klokani prohráli šestý z posledních sedmi zápasů.

V první šanci utkání se ocital domácí Hašek, jehož pěkně vyslal Ordoš, jenže zakončovat mu nedovolil Zbožínek, který ho fauloval, navíc v pokutovém území, což znamenalo penaltu pro Bohemians. Pokutového kopu se zhostil brankář klokanů Radek Sňozík a počínal si velmi zkušeně, penaltu bez problémů proměnil. Zlínský Baránek skočil k levé tyči, míč mířil na opačnou stranu - 1:0 pro domácí. Ve 23. minutě mohli hosté vyrovnat, když hlavičkoval po rohu Malár, ale balon o centimetry branku minul. O pět minut později měli šanci po standardce také domácí, ale Lukáš poslal míč hlavou nad břevno. Po půlhodině hry přišlo vyrovnání, jelikož se prosadil zlínský útočník Martin Vyskočil. Přímý kop rozehrál Penner a v pokutovém území si na jeho centr naskočil právě Vyskočil, který bez problémů postrčil balon za Sňozíka. Míč zapadl ke vzdálenější tyči branky Bohemians. Po poločase tedy byl stav nerozhodný - 1:1.

Druhá půle začala šancí Zlína, když nepovedeně centroval Žůrek a brankář klokanů konečky prstů zabránil vedení hostů. Zlín zůstával i nadále aktivní a v další šanci se ocitl Šmahaj, který vyslal tvrdou střelu do břevna. V 58. minutě se do obrovské šance dostali opět hráči hostí, to totiž postupovali sami na bránu Bohemians hned dva hráči Zlína! Malár přihrál Žůrkovi do jasné šance, ale ten naprosto nepochopitelně neproměnil obrovskou šanci, přitom míč stačilo jen postrčit do branky. Po hodině hry se hosté už radovat mohli, protože svou druhou branku v utkání vstřelil Vyskočil. Branka padla opět po standardní situaci. Centr z pravé strany, Vyskočil vyhrál hlavičku a potom z bezprostřední blízkosti poslal míč do sítě - 1:2. Bohemian se snažili vyrovnat, jenže nejprve zabránil brance obětavým zákrokem Zbožínek a poté se vytáhl i brankář Baránek, když vyrazil mimo tyče střelu Ordoše. V závěru mohli ještě hosté definitivně pojistit své vedení, jenže Žůrek v samostatném uníku zbrkle střílel z hranice pokutového území.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Myslím ze na bohemce neprohrajem ..TIP1:1....

Reagovat
smazaný uživatel

Pro klidnější zimu bude potřeba vyhrát, ale Zlín má docela fazónu. Mám tedy obavy, ale určitě neprohrajeme. Raději netipuji. BOHEMIANS 1905 !!!

Reagovat
smazaný uživatel

bohemijans 1806-fk sony Zlín 2:5

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska budou klokani steaky.

Reagovat
smazaný uživatel

Barde, sranda se dělá jinak !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Doma se nemá prohrávat a tak by Klokany mohl tento výsledek setsakramentsky v konečném účtování mrzet !!! Mrzí mne to dvojnásob, blíží se zimní přestávka a zatím být poslední je hodně špatné. I když víme že naše pravá Bohemka je silná (nejen)psychicky a nemůže ji nic překvapit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele