27. kolo
09.05.2007 18:00 CET
2 : 2
(0:2)

Reportáž

Slovan Liberec - Tescoma Zlín 2:2

Slovan v domácím prostředí trestuhodně ztratil body se čtrnáctým Zlínem. Jako první zahrozil Liberec po střele Papouška. Po dvaceti minutách mohl jít do vedení Zlín, když Kraus minul v jasné gólové příležitosti. Ovšem o dvě minuty se Jan Kraus už trefil. Po centru Červenky netrefil míč Šmahaj ani gólman Hauzr, míč se dostal ke Krausovi, který prosřelil i vracející se obránce. Ve 24. minutě domácí obrana opět zaspala a Hauzr hasil nebezpečí před Vyskočilem včasným vyběhnutím. V 31. minutě mohl Zlín opět zvýšit náskok, ale Šmahaj po přihrávce Janíčka ze šesti metrů skvělého Hauzra neprostřelil. Domácí se dostali do šancí až před koncem první půle. Nejdříve fantasticky vytáhl Zlámal pokus Papouška a poté Nezmar hlavou branku minul. Ovšem v 45. minutě pronikl do vápna Slovanu Červenka, obešel Bílka a chladnokrevně prostřelil vyběhnuvšího Hauzra.

Ve druhém poločasu byl opět vidět gólman hostů Zlámal, který po hodině hry opět vychytal Papouškův pokus. V 68. minutě to mohlo být už 0:3, ale Šmahaj dloubákem přehodil brankáře i branku. O tři minuty později přišla pro Zlín velká rána, když byl po druhé žluté kartě vyloučen kapitán Švach. Liberec se zvedl a v rozmezí čtyř minut srovnal stav utkání zásluhou Nezmara. V 78. minutě Nezmar poslal míč za záda Zlámala s pomocí teče a v 82. minutě zcela volný zužitkoval centr Jonáše. V nastaveném čase Bílkovu tečovanou střelu opět skvěle vyrazil Zlámal.

Autor: Petr Hašek

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0 Ten je rozseká

Reagovat
smazaný uživatel

To jo,no... Už je to 0:2

Reagovat
HOST*dusollini

tazky zapas ale verim domacim ziadne rozsekanie budu radi ked vyhraju 1/0

Reagovat
HOST*

tak som mal pravdu ale remiza je nakonec spravodliva

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele