semifinále - 1. zápasy
27.02.2008 22:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Můj tip 2-0

Reagovat
barcelonista

Reagovat
smazaný uživatel

Tady měl včera někdo velký oči

Reagovat
FCB

to me stve ze byla jenom remiza, ale verim ze barca na valencii vyhraje a postoupi do finale!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo zapas videl ,tak mi musi dat za pravdu ze Barca si zaslouzila vyhrat, tlacila, kombinovala ,ale nedarilo se vsitit branku. Valencie ma velice dobre technicky vybavene hrace a jeji protiutoky byli mou zabavou- protoze se normalne nedostali k mici ,ale kdyz protiutok tak slo videt ze ti hraci a vubec tymi maji na to porazet ¨vetsi¨ kluby, i kdyz vime ze Valencie neni miniklubem. Messi vynikajici jako vzdy ,ale to jeho zakonceni , porad nic moc potreboval by byt stejne kvalitni zakoncovatel jako player¨v poli. Jinak se mejte ,zatim cau. Petros

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele