základní část, 1. kolo
13.03.2011 14:15 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

CSKA Moskva - Amkar Perm 2:0

Dvě branky obránce Sergeje Ignaševiče přinesly CSKA tři body na Amkarem Perm. Moskvané mohli zvítězit i vyšším rozdílem, ale útočníci se zatím trápí v koncovce a neproměňují ani ty nejvyloženější šance.

Armějci i s Tomášem Necidem v základní sestavě se letos trápí v koncovce a nejinak tomu bylo i dnes. Vágner Love v prvních dvaceti minutách dvakrát orazítkoval tyč. Centimetry dělily od gólu Tomáše Necida, jeho střelu brankář Narubin vytěsnil konečky prstů na roh. První poločas směřoval k bezbrankové remíze, ale nakonec se CSKA podařilo zúročit převahu a dalo gól do šatny. Brazilec Lovea strhl na zem Čerenčikov a sudí Vjačeslav Popov neváhal přes nevoli hráčů Permu s odpískáním pokutového kopu. K míči se postavil Sergej Ignaševič a střelou o tyč poslal CSKA do vedení.

Na začátku druhého poločasu chyboval Narubin a umožnil Tošičovi střílet do prázdné branky. Brankáře Permu ale zajistil Popov. Jediný hráč CSKA, který má letos střeleckou mušku, je Sergej Ignaševič. Zkušený obránce zajistil svými góly armádě postup v ruském poháru i Evropské lize. Dnes přidal svou druhou branku v utkání. Ve 49. minutě se prosadil hlavou po rohovém kopu

S vedením 2:0 v zádech fotbalisté CSKA přepnuli na úsporný režim. Ve čtvrtek čeká moskevský celek náročné utkání v Portu a je třeba šetřit síly. A tak se Amkar začínal dostávat více do hry a vytvořil si i nějaké šance. Bez gólového efektu.

Autor: David Kubáň

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0 jinak konečně začíná RPL, už se nešlo dočkat

Reagovat
smazaný uživatel

Nevite jestli na novasport bude zase ruska liga???

Reagovat
smazaný uživatel

Podle všeho né

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele