22. kolo
26.09.2010 11:30 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

Tom Tomsk - CSKA Moskva 0:3

Vágner Love vstřelil stý gól za CSKA, čímž přinesl armějskému týmu vítězství. Moskevský klub tak nepřestává v boji o celkové vítězství v Premier Lize.

Začátek zápasu byl pro domácí tým jako z nějaké noční můry. Tomská obrana v letošní sezóně pustila hodně gólů, více jich má inkasovaných jen Sibir. Tentokrát obranná hráz vydržela méně, než minutu. Největší vinu za gól nese Sergej Parejko, který se nevypořádal s dalekonosnou střelou Vágnera Loveho. Brazilec tak vsítil 100. gól za CSKA a stál se prvním cizincem, který této mety dosáhl v ruském klubu.

Domácí mohli vzápětí vyrovnat. Gultjajev vyslal načechraný centr na Dzjubu, kterého ztratil z dohledu Nababkin, ale bývalý Spartakovec střílel na připraveného Akinfejeva. Tom se drala dopředu za vyrovnáním, Armějci se pouštěli do nebezpečných protiútoků. Svou příležitost promarnili Vágner i Honda a ve 24. minutě opovrhl jistou šanci Doumbia, kterému poslal pas patou Love. Afričan přestřelil.

Odpověď domácích mohla skončit gólem. Dzjuba po centru utekl Ignaševičovi, avšak na poslední chvíli ho dohonil Vasilij Berezuckij a zabránil mu vyslat přesnou střelu. Naproti tomu CSKA svou následující šanci proměnilo. Vágner v pokutovém území obehrál Džiojeva, poslal nahrávku na Doumbiu a ten se tentokrát nemýlil. br>
Do druhého poločasu na místo Džiojeva vyslal Nepomňaščij Viktora Svežova, který si tímto odbyl debut za Tom. Ovšem v druhém poločase se aktivita domácích někam vytratila. V 61. minutě měl Dzjuba poslední šanci na vstřelení gólu, kdy po centru Matsuie k němu dolétl míč přímo před branku, ale útočník nedokázal proměnit.

Za chvíli Nepomňaščij vystřídal v prvním poločase nejaktivnější hráče - Dzjubu s Matsuiem.

CSKA nepřestávalo ve svých nebezpečných protiútocích. Zatím Sluckij vystřídal, na hřiště se podívali Dzagojev s Necidem. Čech vystřídal Vágnera a udělal vítěznou tečku třetím gólem v síti Tomské Tomi.

Autor: Alexandr Mironov / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele