1. kolo
12.03.2010 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

CSKA Moskva - Amkar Perm 1:0

CSKA bušilo do obrany Amkaru Perm celý zápas, ale rozhodujícího gólu se dočkalo až v nastaveném čase, kdy ze sporné situace skóroval nováček Honda.

První domácí zápas odehrálo CSKA na stadionu Arena Chimki. Prvních dvacet minut promrzlé diváky příliš nezahřálo, první vážnější situací nového ročníku tak byla až střela Volkova z okraje pokutového území.

Narozdíl od minulých zápasů se Sluckého svěřenci pokoušeli hrát kombinační fotbal. Díky tomu byl v první půli vidět Honda, který v úloze rozehrávače zcela předčil Alana Dzagojeva. Ruský supertalent promarnil největší šanci domácích po přečíslení čtyři na tři, když si míč moc předkopnul.

Obraz hry se nezměnil ani v druhé půli, CSKA útočilo a snažilo se prosadit, zatímco hosté čekali na jakoukoliv chybu v rozehrávce. První čistou "gólovku" měl Krasič až okolo padesáté minuty, když se prohnal kolem obránců, ale jeho střelu skluzem zablokoval Fedoriv.

Na druhé straně mohl Perm udeřit po střele Pejeva z protiútoku. v 68. minutě stadion explodoval nadšením, když svou variaci na "boží" ruku předvedl po centru Hondy Tomáš Necid, český reprezentant si místo uznání vysloužil žlutou kartu. Chvíli předtím dnes nevýrazného tvůrce hry Alana Dzagojeva nahradil Pavel Mamajev, který se na hřišti zviditelnil jen tím, že byl jedním z aktérů pozdější strkanice obou znesvářených stran.

Okolo devadesáté minuty začali fanoušci "Koní" opouštět stadion, což se ukázalo jako velká chyba, protože v nastaveném čase přišlo rozuzlení celého dramatu. Jediným střelcem se stal skvělý Honda, který umístil do sítě tečovanou střelu Tomáše Necida. Na výsledku nic nezměnily ani protesty hráčů Amkaru Perm, kteří se domnívali, že Japonec stál v ofsajdu.

Autor: Dominik Lupták / championat.ru

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon, že tak

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele