Další články

Roda se dohodla se Spartou, Sejk bude hrát druhou nizozemskou ligu

Václav Sejk oficiálně hostuje z pražské Sparty ve druholigovém nizozemském Roda JC Kerkrade. Po sezoně se 21letý útočník vrátí na Letnou, kde má platný kontrakt...

Trenér Kováč změnil můj styl a pomohl mi, říká Dominik Janošek

Záložník Dominik Janošek (25) v létě odešel z Pardubic zkusit štěstí do zahraničí, konkrétně do druholigové nizozemské Bredy. Teď tam prožívá nejproduktivnější sezonu v kariéře. Přesto asi leckoho napadne otázka, jestli krok z FORTUNA:LIGY do druhé ligy v Holandsku je opravdu tím ideálním kariérním posunem. I o tom je dnešní epizoda podcastu Livesport Daily, jejímž hostem je právě bývalý záložník Plzně, Pardubic nebo Baníku.

Z Janoška se v Bredě stal nepostradatelný hráč, v lize nenajdete lepšího cizince

Pochyby o tom, že přestup Dominika Janoška (25) do druhé nizozemské ligy bude krokem zpátky, jsou rozprášeny. Mladý záložník vzal ligu útokem, a když se podíváte na čísla produktivity, nenašli byste v Eerste Divisie lepšího cizince než bývalého pardubického hráče v dresu NAC Breda.

Ajax podepsal smlouvu se synem slavného odchovance Van der Vaarta

Nizozemský záložník Damián van der Vaart jde v úvodu kariéry ve stopách svého slavného otce Rafaela. Sedmnáctiletý syn vicemistra světa z roku 2010 podepsal roční smlouvu s Ajaxem, v jehož dresu vstoupil do profesionálního fotbalu právě i jeho otec.

Pardubice přišly o další oporu, do Bredy přestoupil záložník Janošek

Jenom jeden rok se v Pardubicích zdržel Dominik Janošek. Ofenzivně laděný záložník zažil zatím nejlepší sezonu své kariéry a odměnou mu je první zahraniční angažmá, dnes přestoupil do druholigového nizozemského celku NAC Breda.

Advocaat končí trenérskou kariéru. Tohle byl doopravdy poslední zápas, řekl

V pátek večer se definitivně uzavřela trenérská kariéra jednoho z nejzkušenějších a nejznámějších nizozemských koučů. Na lavičku naposledy usedl Dick Advocaat, 75letý kormidelník tentokráte nemá v úmyslu se vracet.

V Nizozemsku vyšetřují úřady 27 hráčů kvůli sázkám

Úřady v Nizozemsku vyšetřují 27 fotbalistů, z toho 25 profesionálů z první a druhé ligy, kvůli sázkám na zápasy. Podle televizní stanice NOS měli hráči sázet i na vlastní utkání.

Trenérský veterán Advocaat se vrací z důchodu na pomoc druholigovému Haagu

Pětasedmdesátiletý Dick Advocaat se už po několikáté vrací z trenérského důchodu a do konce sezony povede druholigový tým ADO Den Haag. Na jeho lavičce nahradí bývalého útočníka Liverpoolu Dirka Kuijta, jenž byl tento týden propuštěn.

Den Haag nezvládl start, trenér Kuijt je pod tlakem fanoušků

Hodně rychle začíná Dirk Kuijt poznávat nástrahy trenérského života. Někdejší nizozemský útočník v červenci usedl na lavičku ADO Den Haag a dostal jasný úkol v podobě postupu do nejvyšší soutěže, start se ovšem nepovedl a kritičtí příznivci dokonce volají po rychlém odvolání kormidelníka...

Kuijt zahajuje trenérskou kariéru, začne v ADO Den Haag

Dirk Kuijt před čtyřmi roky ukončil aktivní kariéru a nyní se vydal na dráhu trenéra. Někdejší vynikající útočník si opatřil potřebnou licenci a začne v druhé nejvyšší nizozemské soutěži, mezi elitu má dovést ADO Den Haag...

Dánský reprezentant Eriksen trénuje s rezervou Ajaxu Amsterdam

Dán Christian Eriksen trénuje s rezervou svého bývalého klubu Ajaxu Amsterdam. Devětadvacetiletý záložník, který na loňském mistrovství Evropy prodělal srdeční kolaps a kvůli voperovanému defibrilátoru skončil v Interu Milán, chce být ve formě při hledání nového angažmá. Podle médií už se dohodl s anglickým Brentfordem na půlroční smlouvě s opcí na další sezonu.

Elia se vrací domů, znovu ho zaměstnal ADO Den Haag

Do mateřského klubu se vrací Eljero Elia, někdejší nizozemský reprezentant opět oblékne dres ADO Den Haag. Ten letos bojuje ve druhé nejvyšší nizozemské soutěži a se zkušeným fotbalistou se dohodl na spolupráci do konce probíhajícího ligového ročníku...

Slovácko hlásí dvě posily, podepsalo Ciciliu a Tomiče

Slovácko, kterému v sobotu po vyřazení v semifinále nadstavbové skupiny o Evropu skončila sezona, má dvě posily pro nadcházející ročník. Z druholigového nizozemského celku FC Eindhoven přišel útočník Rigino Cicilia, jenž podepsal dvouletou smlouvu. Ještě o rok delší kontrakt dostal Michal Tomič, který naposledy oblékal dres Žiliny...

Druholigové kluby se v Nizozemsku dožadují postupu u soudu

Spor o ukončení nizozemské Eredivisie a dalších nižších soutěží bez nároku na postup skončil u soudu. Představitelé druholigových klubů Cambuur a De Graafschap dnes společně s právníky podali žalobu na svaz, protože jim upřel právo zařadit se mezi elitu. Oba kluby požadují, aby Eredivisie byla rozšířena na dvacet účastníků.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele