Ajax podepsal smlouvu se synem slavného odchovance Van der Vaarta

06.09.2023, 22:14
Aktuality
Damián van der Vaart (© ajax.nl)

Nizozemský záložník Damián van der Vaart jde v úvodu kariéry ve stopách svého slavného otce Rafaela. Sedmnáctiletý syn vicemistra světa z roku 2010 podepsal roční smlouvu s Ajaxem, v jehož dresu vstoupil do profesionálního fotbalu právě i jeho otec.

Damián van der Vaart dosud působil v dánském Esbjergu, kde Rafael van der Vaart končil v roce 2018 hráčskou kariéru a do letošního ledna tam trénoval. V Ajaxu s ním počítají do osmnáctky.

Nyní čtyřicetiletý Van der Vaart přišel do Ajaxu v deseti letech a v roce 2000 v něm zahájil seniorskou kariéru. Později hrál za Hamburk, Real Madrid, Tottenham či Betis Sevilla. V nizozemské reprezentaci nastoupil do 109 zápasů a vstřelil 25 gólů.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
AjaxFans

Snad bude dobrý jako táta

Reagovat
Bakary3

Tak to by byla pro Ajax pecka

Rafa byl pan hráč

Reagovat
Pharrell

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Rudnevs

https://x.com/hsvbaka/status/1699505694964117997?s=46&t=8TYhRWtiEDaSfU01xTQz3w

Rafael a Sylvie vdV opäť spolu. Aspoň teda na fotke. Toto boli svojho času druhí Beckhamovci. Sylvie nezostarla ani o deň, no Rafa sa zmenil riadne. Snáď sa bude Damianovi dariť.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
$dolar$

RvdV byl sveho casu mym nejoblibenejsim hracem.

Reagovat
Biozdenda

Taky, ta jeho levacka byla bozi!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele