čtvrtfinále
12.03.2024 20:30 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (16)

Přidat komentář
DidusIneptus

Postoupí Saarbrücken!

Reagovat
DidusIneptus

V Saarbrückenu to vypadá že se hrát nebude. Psí počasí, hrací plocha blátivá a samá voda

Reagovat
DidusIneptus

Je jasné že to bylo odřeknuto. Ještě se neví kdy a nebo kde se to odehraje.

Reagovat
DidusIneptus

Jinak, 1.FCS cítí velkou šanci dobýt letos DFB Pokal! Byla by to obrovská senzace! Při letošní neúčasti největších favoritů Bayern, Lipsko, Dortmund by byla jedinečná šance se probojovat do finále a tam zázračně zvítězit.

Reagovat
DidusIneptus

V Saarbrückenu se dnes asi hrát nebude kvůli podmáčení trávníku z dešťů. V tom Saarbrückenu mají furt problémy s trávníkem. Jinde taky prší, ne-li ještě víc, a umí si trávník připravit.

Reagovat
DidusIneptus

Saarbrücken dostal příjemného soupeře MG. Po generálce ve 3.lize kde porazili Aue 2:0 jsou domácí hodně natěšeni a probojovat se do semifinále!

Reagovat
DidusIneptus

Vidíme krásné góly. Naifi vyrovnal na 1:1. A ve 14.min. spálil vyloženou šanci hráč Gladbachu. Stále prší.

Reagovat
DidusIneptus

18.minuta: ohromná šance Gladbachu - dvě střely odvrácené brankářem a hráčem na brankové čáře.

Reagovat
DidusIneptus

Přes 16 tisíc diváků

Reagovat
DidusIneptus

Ve 39.min. měl Jordan z MG dostat žlutou kartu za šlapák. Nedostal!

Reagovat
DidusIneptus

93.minuta: Saarbrücken dává góla! Senzace, šok a kdoví co ještě... Saarbrücken vyřazuje dalšího ligistu! A opět v poslední minutě nastavení tak jako Bayern! Semifinále vybojováno!

Reagovat
DidusIneptus

Neuvěřitelné!!! Já však Saarbrückenu věřil. Gladbach byl fotbalovější... V semifinále ještě hratelnejsi 1.FCK. Saarbrücken, pohárový mančaft. SB nedopustil prodloužení, tam by asi zkolaboval... Super! Perfekt!

Reagovat
DidusIneptus

V prodloužení by asi trávník nevydržel, celý zápas nepřetržitě lilo, a před zápasem to samý. Trávník se už během hry stal neregulérním.

Reagovat
DidusIneptus

Bayern, Frankfurt, Mönchengladbach, všechny letos vyřadil. Navazuje na loňské pohárové úspěchy

Reagovat
DidusIneptus

Nemůžu se nezmínit o tom, jak zajímavý a jistě nejzajímavější v Německu je soutěž DFB Pokal.

Reagovat
DidusIneptus

Celé Německo si opět povídá o saarbrückenské senzaci. 1.FCS otočil zápas s Gladbachem v 93.minutě. A Kaiserslautern teď lituje, že do osmifinále vyfasoval Saarbrücken, neboť všichni z něj mají strach. Kaiserslautern proti Saarbrückenu nebude favoritem! Saarbrücken si už teď brousí zuby na Lautern. A Lautern? Je si vědom, že Brücken je herní kvalitou podobný Lauternu. Hlavně když vezmeme v úvahu, že Lautern v 2.bundeslize bojuje o záchranu. Těšme se na tenhle zápas!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele