základní část, 17. kolo
08.01.2023 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Samuel Umtiti (© AFP)

Spezia i Lecce podpořily záchranářský boj ziskem bodu

Diváci na stadionu Alberta Picca v La Spezii se branky nedočkali. Devadesát minut plus nastavení bylo jednoduše oběma týmům málo.

Remíza 0:0 je ztrátou spíše pro domácí celek, který si dělal zálusk na tři body. Na druhou stranu Spezia prodloužila sérii neporazitelnosti na čtyři utkání a Lecce dokonce na pět.

Hosté si v minulém kole vyšlápli na Lazio, ale tentokrát narazili na soupeře z dolních pater tabulky, odhodlaného získat tři body pro záchranu. Už po pěti minutách mohl rozveselit Lecce Strefezza ale Dragowski se vytasil s prvním zákrokem. V prvním poločase nebyla o brankové příležitosti nouze a ve 12. minutě dokonce dvakrát zachránila domácí branková konstrukce! Gólem pak neskončila ani na druhé straně hlavička Nzoly.

Produktivita byla problémem i po změně stran. Další pokus Nzoly lapil Falcone a zahanbit se nenechal ani Dragowski, který fantastickým zákrokem vyrazil střelu Strefezzy. Byly to krásné momenty na obou stranách.

O tom, že by snad nepadl gól ani kdyby se hrálo sto dvacet minut, svědčí zmařená akce Gyasiho, který nedokázal vstřelit gól ani když byl v ofsajdu. Marná sláva, branka v La Spezii zkrátka nepadla.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Snad nebyly mokré dráty a k naší jedničce se dostala správná data . 2,67-3,04-2,93. Jen tak mimochodem je to NK,ale kurewské. Z dvojky by mě trefilo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele