základní část, 29. kolo
07.04.2023 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Milánu nebyl gól souzený, s Empoli ztratil body za remízu 0:0

AC Milán dál pokračuje v rozpačitých výkonech a tentokrát doma nebyl schopný vstřelit gól Empoli. Stefano Pioli pošetřil některé hvězdy na blížící se čtvrtfinále Ligy mistrů, ale i s obměněnou sestavou si měli Rossoneri poradit. V závěru se podařilo dát gól Giroudouvi, ale protože francouzský útočník zasáhl balón rukou, branka neplatila.

Remíza je pro AC samozřejmě velkou ztrátou a komplikací v boji o Ligu mistrů. Rossoneri za celý zápas nepustili Empoli do jediné větší šance, avšak sami obléhali pokutové území Perisana marně. V prvním poločase se ofenzíva domácích trápila. Ani Ante Rebić a už vůbec ne Divock Origi nebyli schopní cokoliv kloudného vymyslet. Prvně zmiňovaný Chorvat přitom pálil v dobré pozici jen do Perisana.

Zákroky hostujícího brankáře začaly přibývat hlavně ve druhém poločase. Milánský tlak se stupňoval, avšak gól ne a ne vstřelit. Pobega mířil přízemní střelou vedle tyče a původně nařízenou penaltu za ruku Ebuehiho sudí nakonec odvolal.

V 76. minutě pálil do vnější tyče Florenzi a to už Pioli poslal na hřiště všechny své ofenzivní triumfy, tedy Girouda s Leaem nebo Díazem. Tři minuty před koncem se proháčkoval mezi obránci Díaz a Perisan Empoli znovu podržel. O chvíli později se ze vzduchu prosadil Giroud, ale opakovaný záznam ukázal, že Francouz hrál balón rukou. Milánu zkrátka nebyl gól souzen a na San Siru s Empoli ztratil.

Autor: Ondřej Linhart / o2tv.cz, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele