12. kolo
07.11.2021 15:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Marko Arnautovic (© AFP)

Sampdoria opět nevyhrála, tři body si odvezla Boloňa

Fotbalisté Sampdorie prohloubili svojí výsledkovou krizi a zůstávají v sestupovém pásmu. Námořníci nestačili v neděli odpoledne na Boloňu, které podlehli 1:2. Za Rossoblu skórovali Mattias Svanberg a Marko Arnautović, zatímco jediný gól Dorie obstaral Morten Thorsby.

Sampdoria tak nevyhrála nad Boloňou pošesté v řadě a její situace je v Serii A na pováženou. Přitom jako první musel do akce Skorupski, který vyškrábl na rohový kop hlavičku Augella. Následně pálil za hranicí šestnáctky do tyče Askildsen a to muselo Sampdorii hodně mrzet.

Ke slovu se dostala i Boloňa a Barrowa na poslední chvíli odzbrojila domácí defenzíva. Ve 28. minutě zase nevyužil obrovskou šanci Arnautović, kterého vychytal Audero. Utkání mělo velmi dobré tempo a diváci na Luigi Ferraris viděli ofenzivní fotbal. Oba celky jakoby se předháněly v tom, kdo zahodí více příležitosti. Branka v prvním poločase nepadla a byla to určitě škoda.

Divákům to vynahradil druhý poločas. Hned po přestávce totiž vstřelil vedoucí gól Mattias Svanberg. Od Soriana dostal přesnou přihrávku a se Svanbergovou střelou z první nemohl Audero nic udělat.

Boloňa vedla a po hodině hry mohla zvýšit. Barrow zkoušel obstřelit Audera a bohužel pro hosty netrefil zařízení. Sampdoria sice tahala za kratší konec, ale čtvrthodinu před koncem se jí podařilo vyrovnat. Morten Thorsby se před brankou doklouzal k jemnému centru a srovnal na průběžných 1:1. Radost z vyrovnání však Námořníkům dlouho nevydržela a Boloňa si okamžitě vzala náskok zpátky. Po parádním pasu Svanberga se hlavou trefil Marko Arnautović.

Sampdoria ještě měla čas na odpověď, ovšem do šance se nedostala, zatímco Audero musel hasit další pokus Arnautoviće. Boloňa vyhrála v Janově zaslouženě a domácím prohloubila výsledkovou krizi.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele