27. kolo
27.02.2022 12:35 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Radost hráčů Cagliari (© AFP)

Turín nezvládl duel s Cagliari, hosté unikají sestupu

Turín doma selhal a nechal všechny tři body Cagliari. Sardinský celek se dostal poměrně brzy do vedení a i když se domácímu týmu povedlo srovnat zásluhou Belottiho, nakonec se radovali hosté. Tři body jim vystřelil Alessandro Deiola.

První minuty potvrdily, že to dnes bude hodně tuhý boj a že oba týmy udělají maximum pro to, aby vyhrály. K vidění bylo množství osobních soubojů, faulů a šancí. Jako první musel do práce Milinković-Savić, kterého pořádně protáhl Alberto Grassi. Bez práce dlouho nezůstal ani domácí brankář Alessio Cragno, kterého zaměstnal zakončující stoper Bremer.

Cragno byl v permanenci i po ráně zkušeného útočníka Belottiho. Svou roli ale zvládl špičkově a pomohl mimo jiné k tomu, že sardinský celek šel do vedení. Prakticky z následujícího protiútoku totiž dlouhý míč v pádu poslal na zadní tyč Grassi a dobíhající obránce Raoul Bellanova ho doklepl do sítě - 1:0.

Velkou ofenzivní kvalitu má v sobě chorvatský útočník Josip Brekalo, kterému to v Itálii zatím svědčí. Dnes to mohl dokázat při dvou velkých šancích z konce první půle, jenže ani jednou nedokázal překonat brankáře Cragna! Turín sice byl lepším týmem, ale dlouho mu trvalo, než měl trochu štěstí.

Konkrétně do 54. minuty. Záložník Pjaca dokázal centrovaným míčem oslovit Andreu Belottiho, k němuž propadl míč na zadní tyči a Belotti srovnal. Jenže hostujícímu trenéru Mazzarrimu perfektně vyšlo střídání. Do hry vyslal Leonarda Pavolettiho a ten po pouhých dvou minutách na hřišti sklepl míč Alessandrovi Deiolovi. Na jeho křížnou ránu brankář Milinković-Savić nedosáhl a Cagliari si připsalo tři body.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele