25. kolo
13.02.2022 15:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Radost hráčů Salernitany (© AFP)

FC Janov ani Salernitana se z krize nevymanili

Ryze záchrannářský souboj mezi Janovem a Salernitanou skončil remízou 1:1, s čímž nemůže být ani jedna strana spokojena. Grifony poslal do vedení útočník Mattia Destro, ale ještě v poločase našel odpověď Federico Bonazzoli.

Vítěz utkání se mohl výrazně přiblížit nesestupovým příčkám, což se nakonec nestalo. Salernitana vyhrála říjnový duel 1:0, kdežto prosincové měření sil v rámci Coppa Italia ovládl stejným výsledkem FC Janov.

Mattia Destro se ocitl v první vážnější šanci v 9. minutě a hlavou minul vzdálenější tyčku. Italský útočník se dočkal až po půlhodině hry, když se před brankou natlačil na centr Ekubana a rozvlnil síť. Janov byl i po vstřelené brance aktivnější, ale další gól nepřidal a naopak inkasoval vyrovnávací branku do šaten. V nastavení sklepl Djurić ideální centr a Federico Bonazzoli na malém vápně překonal Sirigua.

Po změně stran už se nedokázal prosadit žádný tým. Janovští vytrvávali ve své převaze, ale jejich akce končili před hostující šestnáctkou. Výsledkem nepohnul ani střídající Franck Ribéry, který se v dresu Salernitany objevil na hřišti čtvrt hodiny před koncem. Konečná remíza 1:1 jen prodloužila trápení obou celků, jež ztrácejí na nesestupové pozice šest bodů.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

6:1 lata jak vrata

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele