27. kolo
25.02.2022 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Stadio Luigi Ferraris (© AFP)

Janov má další cenný bod, obral o něj Inter

Paralympiáda o titul pokračuje, protože po AC Milán dnes remizoval také Inter. Postavení na čele se tedy nemění a šanci proto cítí dosud třetí Neapol.

Inter by moc rád využil zaváhání svého městského rivala, který v podvečer nechal jeden bod Zebrám z Udinese. A to i proto, že poslední výkony Nerazzurri rozhodně nejsou ideální, takže dnešní duel s Janovem, který má svých starostí až nad hlavu, mohl být vítaným osvěžením. Jako první mohl rozjásat hostující fanoušky turecký záložník Hakan Çalhanoğlu, který si naběhl k vápnu a z první pálil jen těsně vedle Siriguovy brány!

Dost problémů měl i jeho protějšek, zkušený veterán Samir Handanovič. Slovinský brankář musel zasahovat proti ráně mladého záložníka Melegoniho, který sebral míč po třiceti minutách hry a překvapivou ranou vystrašil hostujícího brankáře i proto, že před Handanovičem míč pořádně zaplavala. Opět se ale potvrdilo to, co trenér Blessin chce po svých hráčích - okamžité napadání po ztrátě míče.

Tohle byla cesta, kterou se Janov chtěl vydat i dnes. Faktem ale bylo, že Inter ho k těmto situacím moc nepouštěl a navíc je sám mistrem v nepříjemném presinku. Druhá půle taky nebyla zrovna opulentní podívanou. Za zmínku stálo (bohužel) to, že střídající Cambiaso strávil na trávníku kvůli zranění jen sedm minut.

Po hodině hry se málem prosadil nepravděpodobný kanonýr Danilo D’Ambrosio, který zblízka napálil břevno! Postupem času se Inter stále víc hnal za první brankou a tlačil na pilu, jenže Janované drželi. A protože to vydrželi až do konce páté minuty nastavení, tak po AC nezvládl vyhrát ani Inter.

Autor: Ondřej Pražák

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele