28. kolo
06.03.2022 12:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Stadio Luigi Ferraris (© AFP)

FC Janov si komplikuje záchranu, doma hrál s Empoli 0:0

Remíza 0:0 zdá se být nejoblíbenějším výsledkem Grifonů. Také nedělní duel s Empoli branku nepřinesl a v zápasech Janova se tak stalo posedmé v letošní sezoně. Jen bod je pochopitelně v boji o záchranu málo.

Janov zůstává na předposledním místě tabulky a jeho bodová ztráta na nesestupové pozice činí sedm bodů. Proti Empoli to nemuselo skončit 0:0, protože domácí měli velké příležitosti a to především v prvním poločase.

Největší gólovka přišla v 19. minutě, kdy Östigard hlavičkoval z vyložené pozice a na brankové čáře zabránil gólu Asllani. Ze vzduchu přišlo i další ohrožení branky Empoli a tentokrát musel Vicario vyrážet. Jinak první poločas byl spíše opatrný, Grifoni nechtěli vyrobit chybu, která by posadila hosty do sedla.

Janov byl aktivnější i po změně stran, ale narážel na dobře zformovanou defenzívu Empoli. Ta byla v zápase naprosto klíčová a zejména díky ní skončil duel 0:0. Ve druhém poločase se domácím nepodařilo vytvořit si větší příležitost a konečný výsledek je pro ně další citelnou ztrátou. Co se týče Empoli, to zůstává na třináctém místě.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele