7. kolo
01.10.2021 20:45 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Keita Baldé (© AFP)

Cagliari opět klopýtá, Venezia má bod

Cagliari prakticky celé utkání kontrolovalo výsledek utkání s Venezií, jenže když už si myslelo, že je za vodou, inkasovalo. V nastaveném čase totiž srovnal na konečných 1:1 Busio.

Cagliari chtělo zúročit postavení favorita, které proti Venezii nutně mělo. Trenér Walter Mazzarri potřeboval tři body jako sůl a dnes u toho spoléhal Joãa Pedra, brazilského kouzelníka, který už Cagliari zařídil několik bodů. Pedro pálil na soupeřovu bránu hned několikrát a pokaždé z toho koukal gól.

První branku utkání dal přesto někdo jiný. Keita Baldé byl v pravou chvíli na správném místě, takže Cáceresův centr mohl hlavou usměrnit přesně do sítě. Brankář s těžko vyslovitelným příjmením Mäenpää byl bez šance.

Ani brankář Cragno nicméně neměl úplně klid, aby si tohle utkání jen vychutnal. Do práce ho povolal Dennis Johnsen, který vypálil po příjemném centru Ebuehiho. Další velkou šanci na druhiu branku utkání spálil rumunský záložník Răzvan Marin, který pět minut před koncem první půle napálil jen pár metrů za vápnem tyč!

Po změně stran si záložník Nahitan Nández přebral míč a pádil s ním na pravé straně vpřed. Na jeho pas ale Keita Baldé těsně nedosáhl. Na opačné straně se k hlavičce ve vápně dostal Gianluca Busio a Cragno měl plné ruce práce se zastavováním jeho hlavičky. Konec utkání byl pro Cagliari enormně krutý. Když už si sardinský celek myslel, že je za vodou, inkasoval. V první minutě nastavení Heymans našel povedenou nahrávkou Gianlucu Busia a ten si s Cragnem poradil i díky nechtěné teči obránce Cácerese.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
dominicc

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele