14. kolo
26.11.2021 20:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Federico Bonazzoli (© AFP)

Cagliari v předehrávce kola remizovalo se Salernitanou

Cagliari bylo opravdu blízko důležitému vítězství, ale nakonec má pouze bod. Prakticky celý zápas nepustilo Salernitanu do jediné šance a když se dostalo čtvrthodinu před koncem do vedení, vypadalo to skutečně nadějně. Stadion v Cagliari ale zmrazil pozdní brankou v 90. minutě Federico Bonazzoli.

Od samého začátku bylo utkání hodně svázané taktikou. Potkaly se sice dva nejhorší týmy Serie A, avšak ani jeden nehodlal více riskovat a to byla velká škoda. Teprve ve 25. minutě zkusil akrobaticky střihnout nůžkami Keita Baldé, ovšem branku netrefil.

Salernitana musela ještě v prvním poločase střídat a zraněného Gonda nahradil Zortea. Vůbec největší šanci měl až v nastaveném čase João Pedro! Jeho hlavičku po rohovém kopu zneškodnil Vlad Belec. Na druhé straně ještě zkusil zakončil i Luca Ranieri a Cragno si také připsal úspěšný zákrok.

V závěru poločasu se oba týmy přeci jenom trochu více odvázaly a zejména Cagliari cítilo šanci utkání rozhodnout ve svůj prospěch. O přestávce přišel do hry i Strootman a aktivita domácích se o něco zvýšila. V 58. minutě vypálil nad Marin a čtvrthodinu před koncem se Sardiňané dočkali. Carboni nasadil Obimu jesličky a po jeho přihrávce procedil balón do sítě Leonardo Pavoletti.

Do té doby si Salernitana nebyla schopná vypracovat větší příležitost a najednou měla jen čtvrthodinu na případné vyrovnání. Cagliari bylo blízko výhře, ale v 90. minutě ji neudrželo. Federico Bonazzoli zůstal v šestnáctce úplně volný a v náběhu rovnou z první napálil balón do branky!

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele