18. kolo
18.12.2021 18:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Álvaro Morata (© AFP)

Juventus vyhrál v Boloni, trefili se Morata s Cuadradem

I když se Juventusu v letošní sezoně nedaří, jedno pravidlo zůstává neměnné. Zápasy Boloni s Juventusem si pro sebe nadále uzurpuje "Stará dáma". Na Renato Dall'Ara tentokrát zvítězila 2:0 brankami Álvara Moraty a Juana Cuadrada. Boloňa nehrála vyloženě špatně, ale hosté byli jednoduše efektivnější.

Juventus před týdnem odevzdal body Benátkám a další ztrátu si už v Boloni nemohl dovolit. Domácí letos nepředvádějí špatný fotbal, ale v uplynulých dvou týdnech se jim nepodařilo získat výsledky, které by potřebovali.

A do zápasu se slavným soupeřem nevstoupili ani trochu dobře. Už v 6. minutě se Juventusu povedla rychlá akce, na jejímž konci byla chytrá Bernardeschiho přihrávka a pohotové zakončení Álvara Moraty! Úvodní branku ještě kontroloval VAR, ale nic proti pravidlům nenašel. "Stará dáma" se dostala do výhody, ale Boloňu rychlý gól nepoložil. První poločas nabídl obecně vyrovnanou partii a jednoduše můžeme říci, že hosté byli efektivnější.

Boloňa chtěla po změně stran zvýšit aktivitu a dostat Juve do úzkých. V 66. minutě měl obrovskou šanci na vyrovnání Nicolás Domínguez, ale z malého vápna Szczęsnyho nepřekonal. To se ukázalo být klíčovým momentem, protože hned vzápětí vstřelili hosté druhý gól. Juan Cuadrado si navedl balón na silnější pravačku a tečovanou střelou prostřelil brankáře Skorupskiho. Pro Boloňu to byl těžký úder, ze kterého se nevzpamatovala.

Do konce utkání ještě zbývalo zhruba dvacet minut, ovšem Boloňa už zcela rezignovala. Před koncem mohl Juventus definitivně rozhodnout třetí brankou, ale Cuadrado tentokrát minul cíl. "Stará dáma" splnila povinnost a získala tři body, díky kterým zůstává na pohárových příčkách. Rossoblu si připsali už třetí porážku v řadě.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3,71-3,33. Nooo, nevím . O 2 a více?????

Reagovat
smazaný uživatel

Do hodinky tam bude 3,31 .

Reagovat
smazaný uživatel

3,73-3,65. Snad si dosti sázkařu nechalo poradit od bookmakera, je to jeho práce. UMÍ TO I LÍP. Na setinky.

Reagovat
smazaný uživatel

3,72-2,39. 4,3-4,65. ŠIFRA.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele