11. kolo
01.11.2021 20:45 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Lorenzo De Silvestri (© AFP)

Cagliari klesá ke dnu, dvě branky dostalo i v Bologně

Mizérie týmu trenéra Mazzarriho pokračuje, Cagliari nepoveze domů z Bologně ani jeden bod. Postarali se o to domácí obránce Lorenzo De Silvestri a v závěru útočník Marko Arnautović.

Cagliari potřebovalo zabrat a dnes večer za tímhle účelem navštívilo Bolognu. Ta by papírově s posledním týmem tabulky neměla mít problémy, ale opak byl pravdou. Velmi dlouho se domácí Felsinei nemohli dostat do blízkosti brankáře Cragna, před nímž obranný val fungoval velmi spolehlivě. A když už to vypadalo, že se třeba Barrow dostane k zajímavé ráně, zablokovali ji opět obránci před Cragnem.

Čtyři minuty před koncem první půle se naopak málem dostalo do vedení Cagliari. Návštěvu ze Sardinie mohl rozjásat mladý záložník Răzvan Marin, který svou standardku zakroutil jen těsně nad břevno!

To ho muselo mrzet krátce po změně stran, protože Bologna se konečně dočkala vedení. Ve 49. minutě dostal Medelovu nahrávku pod kontrolu Lorenzo De Silvestri, který si naběhl do vápna a propálil brankáře Cragna! Snaha o navýšení náskoku vedla přes Barrowa k Arnautovićovi, který však narazil jen na parádního brankáře Cragna a jeho hbité nohy. Sedm minut před koncem po Nándezově chybě Nicola Sansone napálil jen tyč a Martin Cáceres stihl nedohrát. Takže už jen ze šatny viděl, jak v 96. minutě Marko Arnautović uzavírá na konečných 2:0.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele