30. kolo
10.04.2021 20:45 CET
0 : 1
(0:0)
Stadión:
Dacia Arena, Udine

Reportáž

Andrea Belotti (© AFP)

Turín díky Belottimu veze z Udine důležitou výhru

Fotbalisté Turína pokračují v dobré formě a po úspěšném derby zažili ještě úspěšnější chvíle v Udine. Tři body jim úspěšnou penaltou nakonec vystřelil kapitán Belotti.

Turín potřeboval nutně bodovat a Udinese, byť z pozice výše postaveného týmu, si muselo dávat velký pozor. Býci totiž měli v zádech velmi dobrou partii v derby, takže do utkání šli hodně vyhecovaní. Jenže jim často chyběla přesnější muška a celá finální fáze pokulhávala. Až po třiceti minutách se míč snesl do vápna k nastartovanému Rincónovi, který především kvůli teči Becaa poslal míč jen na horní síťku.

I Turín si musel dávat pozor, protože Udinese stačilo málo. Jako když hostující obrana zcela zaspala, dva hráči se nedomluvili mezi sebou a nechali míč všudypřítomnému Molinovi. Jenže ten tváří v tvář Milinkovićovi-Savićovi selhal a pálil vysoko nad!

Pět minut před koncem se do velké šance dostal Rodrigo De Paul, jehož skákavou a velmi přesnou ránu musel mladší z fotbalových bratrů vyrážet jen díky perfektnímu tygřímu skoku.

Druhá půle zprvu pokračovala v nepříliš atraktivním duchu a to až do 60. minuty. V ní se konečně z jedné nuly stala jednička. Andrea Belotti si totiž nabíhal na volný přímý kop a těsně před zakončením byl zezadu faulován! Sudí nařídil trest v podobě penalty a jejím zdárným exekutorem se stal právě hostující kapitán. O chvíli později mohli kopat penaltu i domácí, ale sudí Doveri ve spolupráci s VARem dobře usoudil, že Buongiorno Becaa nefauloval.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
berliner

Prani 0:1

TIp 2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele