19. kolo
23.01.2021 18:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Dacia Arena, Udine

Reportáž

Stadion Udine (© AFP)

Fantastický Musso ubránil pro Udinese bod proti Interu

Inter měl šanci dostat se na chvíli na první místo Serie A, jenže ji nevyužil. Nedokázal totiž překonat brankáře Juana Mussa, který Zebrám pomohl k hodně cenné remíze. Trenér Luca Gotti dnes musel být na svůj celek pyšný.

Milánské AC v současně hraném utkání dostalo klepec od Atalanty a Inter cítil velkou šanci na první místo. Jeho hra ale téhle touze vůbec neodpovídala. V osmé minutě sice jako první zahrozil Lautaro Martínez, který dokonce dostal míč do sítě, jenže jeho gól pro jasný ofsajd nemohl být uznán.

O chvíli později Udinese udělalo jednu velkou chybu, když špatně rozehrálo v kritickém území kolem vlastního vápna. Jenže Lautara Martínez opět vychytal skvělý Juan Musso. Ten ostatně velmi svědomitě dirigoval obranu Zeber a dodával jí potřebný klid. První půle mnoho fotbalové krásy nenabídla, i když oba brankáři museli řešit několik střel. Ani po změně stran to nebylo lepší.

Inter se sice začal snažit o trochu víc a častěji měl míč na kopačkách, ale že by hrozil, to se říct nedalo. Naopak, v 67. minutě udělal jednu z mála chyb a málem ji Udinese potrestalo. Pereyra se uvolnil na straně a našel nahrávkou do druhé vlny Rodriga De Paula. Ten pálil z první a snažil se míč zakroutit pod břevno, ale to nakonec těsně minul. V závěru byl ještě za protesty vyloučen trenér Conte. Takhle se o titul nehraje.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:4 Forza Inter

Reagovat
Elmas

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Hovno Velké výkon, Ineru niet sa čudovať vLM posledné miesto. a žiaľ v Taliansku pískajú vážne veľký kokoti, sorry amatérky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele