11. kolo
12.12.2020 18:00 CET
2 : 3
(0:1)

Reportáž

Ignacio Pussetto (© AFP)

Turín doma nestačil na Udinese 2:3

Pět gólů bylo k vidění na Olympijském stadionu v Turíně, z toho tři do domácí sítě. Granata znovu neuspěla a na přetřes přijde možné odvolání trenéra Marca Giampaola. Udinese ovládlo už první poločas díky brance Pussetta a po změně stran přidali další zásahy De Paul a Nestorovski.

Pozice Marca Giampaola už je těžko udržitelná. Granata pod jeho vedením zase prohrála a těžko říci, co může domácího trenéra ještě udržet ve funkci.

Herně to ze strany Turína nebylo špatné, což koneckonců platilo i o předchozích zápasech, nicméně absence bodů z těchto zápasů je zásadní. Do utkání s Udinese se domácí strana snažila vstoupit aktivně, to se sice podařilo, ale ve 24. minutě to byly Zebry, kdo jako první udeřil. Ignacio Pussetto se dostal po Deulofeově přihrávce za domácí obranu a chladnokrevně překonal brankáře Sirigua. Už touto brankou se domácí dostali do problémů a na jejich hře se projevovala určitá frustrace.

Když pak v 54. minutě uklidil placírkou balón k tyči Rodrigo De Paul, vypadalo to s Turínem a jeho trenérem Giampaolem velmi zle. Nutno podotknout, že De Paulova koncovka z hranice vápna byla na milimetr přesná.

Turín se ale nevzdal a postupně dokázal vyrovnat. Nejprve v 67. minutě zakončoval po chybné rozehrávce Andrea Belotti a hned za minutu vyrovnal na 2:2 Federico Bonazzoli, který využil Belottiho krásného přiťuknutí patičkou a Musso neměl nárok zasáhnout. Během minuty Udine přišlo o dvoubrankový náskok, ale během další minuty si dokázalo vzít vedení zpátky. Roberto Pereyra našel zpětnou přihrávkou volného Ilju Nestorovskiho a ten dal na 3:2 pro Udinese. Obrana Granaty si v tento moment počínala katastrofálně, nepokryla náběh Pereyry ani neobsadila volného Nestorovskiho.

Granata měla na vyrovnání ještě dostatek času a velmi blízko plichtě byl Ricardo Rodríguez, který z přímáku orazítkoval břevno. To byla zároveň poslední velká šance v zápase. Udinese zvítězilo 3:2 a potvrdilo zlepšenou formu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele