22. kolo
13.02.2021 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Turín se s Janovem rozešel bez branek

Turín stále čeká na výhru a ani dnes mu to nevyšlo. S Janovem remizoval bez branek a dál zůstává na 17. místě.

Turín zoufale potřeboval body, aby se aspoň na chvíli vzdálil od pásma sestupu. V tomhle prostředí se nepohyboval už hodně dlouho a vzhledem k jeho i současným ambicím je to opravdu nedůstojné. Trenér Nicola se zatím dál než za remízu nedostal a chtěl to napravit dnes proti Grifům.

Po rohovém kopu v 11. minutě si našel centrovaný míč od Ansaldiho stoper Nkoulou a hlavičkoval jej mimo. Jinak bylo tempo utkání dost ospalé a bez šancí. Hra se hodně často kouskovala a na vině bylo množství zákroků za hranou především v podání hostujícího Janova.

První poločas zakončil kapitán Belotti ranou sice z dobré vzdálenosti, ale poslanou o pár metrů výš, než by bylo potřeba. Hostům se remíza bez branek taky nepozdávala, takže do druhé půle už vletěl talentovaný útočník Šomurodov. Aktivněji ale začali domácí. Po Zazově nepřesném zakončení zkoušel volej i Belotti, jenže ten narazil na dobře postaveného Perina.

Pod jeho kontrolou skončil i volný přímý kop Belottiho, stejně jako nepřesná hlavička Lukiće. Nakonec si obra brankáři zachovali čistá konta, což ale žádného fanouška těšit nemohlo.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele