13. kolo
20.12.2020 12:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Bologna slaví vyrovnání na 1:1 (© AFP)

Turín opět ztratil, s Boloňou získal jen bod

Krize turínského FC zatím nekončí. Granata nevyužila domácího prostředí a s Boloňou jenom remizovala 1:1, přestože dvacet minut před koncem ještě vedla. Na úvodní vlastňák Da Costy odpověděl Roberto Soriano.

O první výraznější šanci se postarali hráči hostí, konkrétně útočník Rodrigo Palacio. Po přihrávce Vignata nadvakrát zakončoval, ale nejprve trefil obránce a poté brankáře Milinkoviće-Saviće. Chvíli na to měla Boloňa další tutovku a domácí po střele Svanberga zachránilo břevno! Vzápětí na druhé straně Belotti netrefil centrovaný balón ideálně. Turín pak získával mírnější převahu, ačkoliv do žádné další šance už se nedostal.

Vyrovnaný průběh zápasu pokračoval i po změně stran a tentokrát přišli s první gólovkou domácí. V 60. minutě zakončoval z mírného úhlu Verdi a brankář Da Costa na bližší tyči vyrazil. Boloňa zase zahrozila díky Barrowovi, jehož ránu Milinković-Savić vyrazil na rohový kop.

Nerozhodný výsledek 0:0 vydržel až do 70. minuty, než rozehrál standardní situaci Verdi a zaskočený brankář Da Costa si srazil balón do vlastní sítě. Dvacet minut byli domácí od důležitého vítězství, které se nakonec nekonalo. Nejprve Palacio zazdil stoprocentní gólovku, ovšem dvě minuty na to všechno z pohledu Boloni napravil Roberto Soriano. Po přihrávce Vignata pálil nekompromisně a hlavně přesně. Remíza 1:1 už se až do konce zápasu nezměnila.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele