19. kolo
24.01.2021 18:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Ciro Immobile (© AFP)

Immobile rozhodl o vítězství Lazia nad Sassuolem

Důležitý souboj o evropské poháry mezi Laziem a Sassuolem rozhodl dvacet minut před koncem kanonýr Ciro Immobile. Domácí se tím pádem bodově dotáhli na šestou Neapol, přičemž na Ligu mistrů ztrácejí už jen dva body. Naopak méně radostíimá Sassuolo, které se po porážce propadlo na deváté místo tabulky.

Boj o Ligu mistrů v italské Serii A nabírá na dramatičnosti a už na pouhé dva body se přiblížilo římské Lazio. Biancocelesti měli před sebou těžké utkání s tabulkovým sousedem Sassuolem, které nakonec zvládli.

Začátek se ale nevyvíjel podle představ trenéra Simona Inzaghiho. Sassuolo se už v 6. minutě dostalo do vedení, když zpětnou přihrávku Djuričiće poslal za Consigliho záda Francesco Caputo. Už předtím stihl spálit velkou šanci Traoré, ale o dvě minuty později už to hostům vyšlo. Sassuolu patřily i následující minuty, ale ve 25. minutě rozehrál Correa rohový kop a Sergej Milinković-Savić ze vzduchu srovnal na 1:1. Vyrovnávací branka Lazio povzbudila a až do konce prvního poločasu mělo herně navrch, ovšem na rozhodující gól si muselo ještě počkat.

Druhá půle nabídla vyrovnanou partii a na výraznější šanci se čekalo dlouho. Vlastně až do 71. minuty se na hrací ploše nic moc nedělo, než se rozhodl k úprku s balónem Adam Marušić a po jeho zpětné přihrávce vstřelil rozhodující gól kanonýr Ciro Immobile.

Sassuolo mělo na vyrovnání ještě dvacet minut, ale během nich si gólovku nevypracovalo. Naopak, v nastavení odmítl pojistku nejprve Muriqi, proti kterému se natáhl Consigli a z dorážky neuspěl ani Escalante.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Proč má bukwice tak připosraný kurz na dvojku,,,

Reagovat
smazaný uživatel

Tam měly být otazníky, svítí mě jen monitor.

Reagovat
Elmas

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele