9. kolo
29.11.2020 12:30 CET
1 : 3
(0:2)

Reportáž

Ignacio Pussetto (© AFP)

Udinese šokovalo Řím, Laziu dalo tři branky

V Římě dnes moc radosti nebude, protože domácí Lazio nečekaně prohrálo s Udinese. V domácích barvách se opět prosadil Ciro Immobile, jenže už v době, kdy Udinese vsítilo hned tři branky!

Podle předzápasových předpokladů by si Lazio mělo s Udinese poradit absolutně bez potíží. Jenže to se nestalo. Přitom se Laziu od prvních momentů dařilo držet míč na svých kopačkách. Ciro Immobile zahrozil už ve čtvrté minutě, kdy dostal krásný pas za obranu. Běžel sám na brankáře Mussa a zkoušel ho překonat střelou na zadní tyč, jenže Musso perfektně zasáhl!

Už v 18. minutě se ale představy Lazia o třech bodech začaly rozplývat. Stala se docela kuriózní věc. Záložník Tolgay Arslan si sedl na hřiště a držel se za stehno. Sudí ale hru nezastavil a Arslan nemohl střídat. Takže se zvedl, dostal přihrávku kousek za vápnem a tvrdou ranou napálil míč přesně k tyči! Brankář Strakosha byl nakonec překonán i kvůli teči vlastního hráče.

Samir se o chvíli později dostal k těžkému zakončení nohou, ale brankář Strakosha vytáhl konečky prstů jeho pokus na břevno! Stejně tak nakonec nemusel zasahovat ani po standardní situaci, kdy dokonce dva hráči Udinese hlavičkovali na zadní tyči! Ze standardních situací obecně Udinese hodně hrozilo a další velkou šanci mělo pár minut před koncem první půle. Roberto Pereyra ale hlavičkoval nad.

Zebrám to ale zase tak moc vadit nemuselo a pro Lazio hrůzný první poločas skončil druhou brankou Udinese. Ve třetí minutě nastavení Rodrigo De Paul pronikl k vápnu, nahrál tam Ignaciu Pussettovi a ten si poradil skvěle. Píchl si míč před obránce a zakončil s ledovým klidem.

Po hodině hry ve vápně Zeber upadl Correa, jenže sudí penaltu nepískal. O chvíli později si Ciro Immobile narazil míč s Correou a pálil na zadní tyč, ale Musso byl dnes fantastický.

Dvacet minut před koncem utkání Udinese navíc dalo ještě další branku. Někdejší velký talent se dostal k odhlavičkovanému míči ve vápně a ranou z voleje překonal gólmana na bližší tyč! Lazio sice o dvě minuty později dostalo šanci na čestný zásah a Immobile správně nařízenou penaltu za evidentní faul ve vápně proměnil, ale dnes to rozhodně ze strany Lazia bylo hodně podprůměrné.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele