32. kolo
21.04.2021 20:45 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Alexis Sánchez a Ivan Perišić (© AFP)

Inter znovu klopýtl, Spezia si překvapivě nechává doma aspoň bod

Jasně lepší Inter veze z La Spezie jen bod. A to přesto, že skóroval třikrát. Pro ofsajd ale platila jen jedna jeho branka a protože stejný počet dokázala dát i domácí ekipa, obě mužstva si body dělí.

Že by hráči trenéra Conteho vstoupili do utkání nějak motivovaní nebo snad koncentrovaní, to se zrovna říct nedalo. Maggiore svůj únik ještě do konce nedotáhl, ale ve 12. minutě se domácí už prosadili. Stačilo jim k tomu elegantní a hlavně přesní přenesení hry na druhou stranu vápna, kam si naběhl zkušený ofenzivní tahoun Spezia Diego Farías. Udělal s míčem dva rychlé kroky, čímž obelstil protihráče, a pak už jen přesnou střelou pokořil i Handanoviče.

Inter nepovažoval takové klopýtnutí za nic vážnějšího, přeci jen jeho ofenzivní síla je neskutečná. A Spezia se o tom rázem přesvědčila. Provedel musel likvidovat zakončení Lukakua, centrovaný míč od Eriksena a také nešetrnou malou domů. To všechno zvládl, ale přeci jen inkasoval.

Pět minut před koncem první půle totiž z pravé strany odcentroval Hakimi přesně na zadní tyč, kde se o míč porval Ivan Perišić. Provedel sice dělal, co mohl, ale balonu už v cestě do sítě nezabránil.

Krátce po změně stran se do první vážnější šance dostával Lautaro Martínez, jenže jeho prudkou ránu Provedel s pomocí tyče přeci jen zastavil. Provedel se nadvakrát postaral taky o to, že Lukaku zůstal dnes večer střelecky na suchu.

Inter tlačil čím dál víc. Škriniarovu hlavičku Provedel chytil dokonce až na brankové čáře! V rozmezí pěti posledních minut dal Inter ještě dvě branky, jenže ani jedna pro ofsajd nemohla být uznána! Ivan Provedel dnes zasloužil absolutorium a potvrdil to i proti závěrečné ráně Martíneze.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele