4. kolo
18.10.2020 15:00 CET
2 : 2
(1:2)

Reportáž

Germán Pezzella (© AFP)

Fiorentina prohospodařila dvougólový náskok proti Spezii

Spezia slaví další úspěch, dnes totiž dokázala umazat manko dvou branek a proti Fiorentině si vybojovala aspoň remízu.

Ano, za nezkušenost se prostě platí. Spezia si vůbec nepohlídala úvod utkání a jako nezkušený nováček zaplatila za to, že její soupeř neměl žádné slitování. Fiorentině se totiž úvod utkání neskutečně povedl. Už ve druhé minutě se totiž prosadila! Totálně oslabená a rozebraná obrana Spezie nedala pozor po rohovém kopu na pohyb kapitána Pezzelly a ten se úplně sám mýlit snad ani nemohl.

Fialky sevřely svého soupeře pod krkem a o pouhé dvě minuty později už se znovu radovaly z další branky. K vápnu s míčem u nohy vtrhl Pol Lirola a obrana mu nevěnovala příliš mnoho pozornosti. Takže Lirola vesele přihrál na zadní tyč, míč v jeho cestě nezastavil ani jeden ze tří obránců, a tak mohl Cristiano Biraghi v klidu usměrnit míč do sítě!

Raketový start na delší dobu uspal šance Spezie na nějaký bodový zisk a nováček soutěže se k životu probral vlastně až ke konci první půle. Obránce Martin Cáceres totiž podcenil průnikovou nahrávku za obranu, tam si naběhl mladý křídelník Daniele Verde a sám před Drągowskim nezaváhal - 2:1.

Po změně stran se pokusil zahrozit Franck Ribéry, jenže jeho rána nakonec brankáři Provedelovi nenadělala potíže. Jen kousek zase chyběl Dušanovi Vlahovićovi, který po hodině hry málem zakončoval do prakticky opuštěné brány.

Rovněž Spezia se pokusila zahrozit a po skvělé práci N’Zoly se hodně blízko dostal Diego Farías. V podstatě sám na kraji vápna ale střílel volejem nad bránu. Zas tak moc mu to ale vadit nemuselo, protože v 75. minutě čekal na podobném místě, když se k němu dostala hlavička bránícího Milenkoviće. Farías si míč zpracoval a krásnou ranou propálil brankáře Drągowského - 2:2.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele