28. kolo
19.03.2021 20:45 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Gianluca Scamacca (© AFP)

Famózní Scamacca spasil Janov a dvěma góly popravil Parmu

Parma sice do domácího utkání skvěle vstoupila a delší dobu se jí dařilo přehrávat svého soka, ale po změně stran se něco změnilo. Na hřiště totiž dorazil mladík Scamacca a dvěma góly rozjásal hostující fandy.

Parma minule získala cenný a nečekaný skalp AS Řím a dnes chtěla v této "tradici" pokračovat podobně. Proti Janovu ji ale čekala hodně těžká práce a hosté to Ducali dávali jasně najevo. Nejprve se marně cpal ke střele Destro, aby o chvíli později zakončoval Strootman. Jenže právě ve chvíli, kdy se hosté nadechovali k souvislejšímu tlaku, Parma udeřila.

Jako v minulém kole. Delší míč do vápna si našel Juraj Kucka, který jej i v tísni obránce dokázal hlavičkovat pod sebe. Tam si jej na hrudi zpracoval zkušený kanonýr Graziano Pellè a nádherně provedenými nůžkami poslal míč do sítě!

Dlouho se Janovu nedařilo prolomit obrannou hráz Parmy. Ta vydržela bránit až do 50. minuty. Po pouhých čtyřech minutách na hřišti totiž srovnal střídající mladík Gianluca Scamacca, který uklidil do sítě krásný pas od Zappacosty - 1:1.

Parma stále hrála častěji s míčem a brankář Perin musel řešit několik ošemetných situací, ale byli to hosté, kdo se dostali do vedení. Gianluca Scamacca si vyměnil míč s Pjacou, ten mu balon vrátil a Scamacca s ním postupoval směrem na bránu. Za vápnem se rozhodl pro střelu a dobře udělal, protože jeho rána zapadla přesně k tyči!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele