35. kolo
09.05.2021 12:30 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Domenico Berardi (© AFP)

Sassuolo potvrdilo formu, v Janově vyhrálo 2:1

Už na sedmé místo poskočilo Sassuolo, které zvítězilo na půdě Janova 2:1. Neroverdi čeká v závěru sezony boj o Evropskou konferenční ligu a budou tak moci sledovat, jak si ve svém zápase povede největší konkurent AS Řím. Sassuolo poslal do vedení Raspadori a po změně stran zvýšil náskok Berardi. Grifoni stihli v závěru už jen snížit, když se prosadil Zappacosta.

Sassuolo tak neprohrálo už v šestém zápase v řadě, navíc pětkrát z toho vyhrálo. A i na Luigi Ferraris začalo dobře a brzy se ujalo vedení. Ve 14. minutě rozjeli hosté rychlou akci, kterou zakončil střelou k tyči Giacomo Raspadori. Janov přispěchal s odpovědí až po půlhodině, ale kvůli faulu na Locatelliho branka neplatila.

Bohužel z prvního poločasu to bylo všechno. Sassuolo po vstřelení gólu kontrolovalo hru a nikam se nehrnulo, Janov si zase směrem dopředu nevěděl rady, a proto Davide Ballardini poslal na hřiště útočníka Shomurodova.

Janov byl blízko vyrovnání v 53. minutě, ale hosty zachránilo břevno. Mnohem efektivněji si vedlo Sassuolo, které o třináct minut později vstřelilo druhý gól. Obrovskou hrubku v rozehrávce domácí obrany potrestal Domenico Berardi. Dvoubrankové manko už bylo pro Grifony příliš, ale ti se ještě dokázali vrátit. Pět minut před koncem vypálil z hranice šestnáctky nechytatelnou střelu k tyči Davide Zappacosta a Janovští ještě měli pár minut na případné srovnání. V nastavení se Zappacosta dostal ještě jednou ke střele, ale už nebyl úspěšný. Sassuolo zvítězilo v Janově 2:1 a pokračuje ve skvělé formě.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele