15. kolo
03.01.2021 15:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Mattia Destro (© AFP)

Lazio ztratilo v Janově dva body, duel na Luigi Ferraris skončil 1:1

Římské Lazio ztratilo další dva body a pohárové pozice respektive Liga mistrů se mu vzdaluje. Biancocelesti sice šli v Janově do vedení rychlou penaltou Cira Immobileho, ale poslední slovo měl Mattia Destro.

Lépe vstoupilo do utkání Lazio, kterému stačila na vedoucí gól úvodní čtvrthodina. Kolumbijský obránce Cristian Zapata šel do hlavičkového souboje velmi nezodpovědně, nedovoleně se pověsil na záda soupeři a protože to bylo v pokutovém území, následovala penalta. Ciro Immobile nabídnutou šancí nepohrdl a Lazio vedlo v Janově 1:0.

Rychlá branka Biancocelesti nakopla a i v dalších minutách měl více práce Mattia Perin. Ve 21. minutě vytěsnil zajímavý pokus Lazzariho a krátce na to Milinković-Savić těsně netrefil branku. Janov si vypracoval možnost až před koncem prvního poločasu, ovšem Pjaca se dostal do těžké pozice a Reina tak neměl problém zasáhnout. Lazio odcházelo do šaten jako spokojenější tým, nicméně po změně stran ho ještě čekala náročná šichta.

Tím spíše, že Janov se s výsledkem nehodlal smířit. Davide Ballardini osvěžil ofenzívu střídáním a své ovoce to nakonec přineslo. Je tedy pravda, že Grifoni se zprvu ještě museli bránit. Ciro Immobile z dobré pozice přestřelil branku a zařízení minul i po nadějném obstřelu Luis Alberto. Janov pak vzápětí vyrovnal na 1:1. Šomurodov po rychlém kontru předložil Destrovi ideální přihrávku a italský útočník nezaváhal.

Oba týmy pak měly velké šance rozhodnout zápas ve svůj prospěch, ovšem skvělý výkon předvedli brankáři. Caiceda zblízka fantasticky vychytal Perin a na druhé straně Scamacca o kousek minul branku. Žádný další gól už nepadl a oba celky se rozešly smírně 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele