33. kolo
24.04.2021 15:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Gianluca Scamacca (© AFP)

Janov doma snadno přehrál Spezii, zachránili ho střídající hráči

Janov doma vyzrál na Spezii, udržel čisté konto a ve druhém poločase skóroval dvakrát. První ránu utrpěla obrana Spezie po snadné dorážce střídajícího Scamaccy, na kterou v samém závěru navázal i druhý střídající útočník, Šomurodov.

Lavička dnes byla rozhodující silou. Domácí Janov a především jeho trenér Ballardini měl skvělé tušení, protože se dvakrát prosadili střídající hráči. Jako první se přitom už po šesti minutách hry mohl prosadit Mattia Destro, jehož hlavička mířila jen těsně nad bránu. Zkušený Ital se dostal do zakončení o pár minut později, když mu Provedel svou chybou nabídl balon před prázdnou bránou. Jenže selhal stejně jako Goran Pandev po něm.

Zkušený Makedonec se sice trefil ve 28. minutě po nahrávce Zappacosty, jenže VAR jeho branku pro předchozí faul Destra na Provedela neuznal. Spezia směrem dopředu prakticky nic nevymyslela a mohla inkasovat ve 44. minutě. Zappacosta však z voleje mířil nad bránu.

O vítězi rozhodlo střídání. Ballardini poslal do hry Gianlucu Scamaccu, který po hodině hry doklepl do sítě krásnou ránu Zappacosty, Hned poté vystřídal Destra Šomurodov a také ten se prosadil. Čtyři minuty před koncem totiž Strootman vymyslel parádní nahrávku na nabíhajícího střelce a ten krásnou ranou na zadní tyč obstřelil bezradného Provedela - 2:0.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bookmaker u většiny zápasu ví co dělá.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele