2. kolo
27.09.2020 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Andrea Favilli rozhodl o výhře Hellasu nad Udinese

Hellas zatím navazuje na loňskou sezonu a po dvou kolech má plný počet bodů. V neděli odpoledne porazil na svém stadionu Udinese nejtěsnějším rozdílem, když o všem rozhodl gól Andrey Favilliho.

"Zebry" se snažily zaskočit domácí celek aktivitou, ovšem první gólovku měl Hellas a to po dobré práci Antonína Baráka, který předložil balón Zaccagnimu a ten z dobré pozice těsně minul. Na delší dobu to byla jediná povedená akce, následně totiž tempo hry opadlo a oba celky hrály velmi staticky. Hra ožila až před koncem prvního poločasu, v jeho nastavení měl obrovskou šanci Rodrigo Becão, který se pověsil do vzduchu a jeho hlavičku brankář Silvestri vytěsnil alespoň nad břevno.

Jediný gól zápasu padl až po změně stran, kdy centr z pravé strany zásadně tečoval Faraoni až k nohám Andrey Favilliho, který poslal Hellas do vedení. V 67. minutě se "Zebry" dožadovaly odpískání pokutového kopu za ruku Lovata, ovšem sudí nechal hru pokračovat.

Udinese ale nebylo schopné vytvořit si souvislejší tlak a navíc se Hellas dobře bránil. Sedm minut před koncem se hostům naskytla velká šance na vyrovnání, jenomže Kevin Lasagna v ideální pozici těsně přestřelil. Hosty to muselo mrzet, protože žádnou další šanci už si nevytvořili a tím pádem se vrací z Verony s nepořízenou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele