35. kolo
09.05.2021 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Mergim Vojvoda (© AFP)

FC Turín veze z Verony bod

K setrvání v nejvyšší soutěži se přiblížil FC Turín, který získal ve Veroně cenný bod a tím pádem zvýšil náskok na osmnácté Benevento na čtyři body. Granata má navíc ještě jedno utkání k dobru, kterým si může dobře rozehraný boj o záchranu pojistit. Na hřišti Hellasu mohlo být pro hosty ještě veseleji, protože o výhru je připravila vyrovnávací branka Dimarca, při které asistoval český záložník Barák.

Do první vážnější situace se dostali domácí a po centru Zaccagniho hlavičkoval z hranice malého vápna Salcedo, přičemž výborný zákrok vytáhl Sirigu. Na druhé straně musel do akce i Pandur, kterého se hostům podařilo překonat, ale na brankové čáře dobře zastoupil Dawidowicz. Hellas pak okamžitě přešel do útoku a výsledkem byla rána Faraoniho těsně vedle.

Přesněji už mířil ve 39. minutě Zaccagni, proti kterému však dobře zasáhl Sirigu. Do konce poločasu měli Veronští ještě jednu šanci, ale tu Lazovič poslal do boční sítě. V prvním poločase se určitě bylo na co dívat, oba celky se snažily hrát ofenzivně, byť nakonec žádná branka nepadla.

To přišlo až po změně stran. Nejprve pálil na připraveného Pandura Belotti a na druhé straně musel proti Lasagnovi vytasit pohotový zákrok Sirigu. Šancí bylo dost, ale gól se podařilo vstřelit až čtyři minuty před koncem. Ansaldi načechral centr a Mërgim Vojvoda hlavou udeřil. Turín byl blízko zisku tří bodů, jenomže o vedení ještě stihl přijít. V 88. minutě našel Barák přihrávkou na hranici pokutového území Federica Dimarca, na jehož střelu už Sirigu nedosáhl. Utkání tak skončilo remízou 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sázkovky tímto kurzem přiznávají , že se dějí prasárny.

Reagovat
smazaný uživatel

Musí někde zkouknout celé tohle divadlo .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele