30. kolo
11.04.2021 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Lazio v nastavení urvalo výhru nad Hellasem

Velké štěstí mělo v závěru zápasu s Hellasem římské Lazio. Sergej Milinković-Savić hlavou ve druhé minutě nastavení vystřelil Laziu veledůležitou výhru, která ho drží v boji o Ligu mistrů.

Oběma celkům chyběli hlavní trenéři Ivan Jurić a Simone Inzgahi a jakoby to bylo na hře znát. Častěji měli balón na kopačkách hosté, ale na výraznější šanci se muselo počkat do 22. minuty, kdy se prodral do zakončení Ciro Immobile a trefil vzdálenější tyčku. Převaha Biancocelesti pokračovala i po této akci, ale k ničemu zásadnímu už nevedla. Jediný vážnější pokus Hellasu měl na svědomí Lazović, který branku o kousek minul. Zápasu sice nechybělo nasazení a tempo, ale se stoprocentními gólovky to bylo horší.

Začátek druhého poločasu přinesl změnu. Felipe Caicedo už ve 47. minutě po pěkné individuální akci vstřelil branku, ale radost Laziu zkazil videorozhodčí. Caicedo totiž při akci trefil protihráče loktem a místo branky se do statistik zapsal žlutou kartou. Lazio se cítilo poškozeno a ještě více se snažilo strhnout vedení na svojí stranu, nicméně Hellas dobře bránil.

Vše nasvědčovalo tomu, že duel skončí bezbrankovou remízou. V nastavení však dostali hosté možnost rozhodnout zápas ve svůj prospěch. Na centr Radua si naskočil Sergej Milinković-Savić a hlavou rozhodl o tom, že se do Říma postěhují všechny body. Pro Lazio to je veledůležité vítězství, které ho drží ve hře o Ligu mistrů.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele