34. kolo
01.05.2021 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Eddy Salcedo (© AFP)

Hellas jen remizoval se Spezií, ta vytěžila z minima maximum

Spezia poměrně dlouho ve Veroně prohrávala, ale nakonec se přeci jen zvládla prosadit. Čtyři minuty před koncem zápasu jí zajistil bod Riccardo Saponara. A vzhledem k tomu, jak blízko se Spezia pohybuje u pásma sestupu, je tahle remíza velmi cenná.

Hellas začal velmi dobře. Už po třech minutách se totiž centr od Dawidowicze snesl k Faraonimu, který vrátil míč na Kevina Lasagnu. Někdejší opora Udinese už si před bránou poradila a poslala domácí do vedení. Jenže pak se slova ujal VAR a gól pro předcházející ofsajd neuznal. Krátce před uplynutím 30. minuty se k hlavičce dostal Salcedo, který ale mířil jen do brankáře.

Lasagna byl dnes opravdu velkým smolařem, protože další branku zaznamenal ve 44. minutě a ani tentokrát mu VAR nedovolil se radovat. Salcedo pak spálil další tutovku ještě před poločasem. Trochu štěstí se na Hellas usmálo hned po změně stran. Zaccagni ve 46. minutě poslal nahrávku na Lazoviće, který centrem našel Eddieho Salceda a mladý útočník už se nemýlil - 1:0.

Krátce poté Faraoni z přímého volného kopu trefil břevno! Dnes to opravdu nebylo utkání domácí Verony, která zažila kopec smůly. Tím spíš, že Spezii stačila jediná akce, aby srovnala. A v tu nejnevhodnější chvíli. Čtyři před koncem si Riccardo Saponara naběhl do vápna na průnikovou nahrávku a ve skluzu překonal Silvestriho!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele