4. kolo
19.10.2020 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Nuda ve Veroně, utkání skončilo 0:0

V pondělní dohrávce se utkaly týmy Hellasu a Janova a žádná hitparáda to nebyla. Devadesát minut hracího času na gól nestačilo, takže si každý připisuje po jednom bodu.

I na Stadio Bentegodi chyběli kvůli pandemii koronaviru diváci a samotnému duelu to hodně ublížilo. Ne že by se týmy nesnažily, ale přeci jenom pod nulovou kulisou nebyli schopni sehrát atraktivnější partii.

Od začátku to byl především velký souboj ve středu hřiště, který se vedl s patřičnou tvrdostí. První velká šance přišla až po půlhodině hry a ocitli se v ní janovští. Goran Panděv dokázal udržet balón v obležení tří hráčů a tvrdě vypálit, načež brankář Silvestri vyrazil na rohový kop. Grifoni byli v závěru prvního poločasu výrazně aktivnější, zatlačili Veronu k vlastní šestnáctce, ale gól se jim vstřelit nepodařilo.

Hellas toho v první polovině moc nepředvedl, o to víc se činil na začátku druhého poločasu. Hned ve 46. minutě si zpracoval Colleyho přihrávku Favilli a v tísni vypálil do připraveného Perina. Byla to ale jediná kloudná příležitost domácích v zápase.

Gólovou možnost si nevypracoval ani Janov a utkání po devadesáti minutách skončilo remízou 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele