18. kolo
16.01.2021 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Riccardo Orsolini (© AFP)

Bologna překvapivě porazila Hellas, postaral se o to Orsolini

Bologna si překvapivě poradila s dlouhodobě lepším Hellasem, proti němuž udržela dokonce i čisté konto. O tři body pro jednoznačně aktivnější domácí celek se postaral útočník Riccardo Orsolini.

Ten si vlastně první šanci vypracoval sám. Naběhl si na dobrý pas do středu vápna, míč zpracoval a pálil na brankáře Silvestriho. Od něj se míč odrazil k Sorianovi, který se jej pokoušel obejít kličkou, jenže při střele svého soka fauloval. Sudí tak pískal penaltu a tu s ledovým klidem proměnil právě Orsolini.

Hellasu dnes chyběla obvyklá hravost a nápaditost v poslední třetině hřiště a jeho ataky často postrádaly obvyklou lehkost. První půle rozhodně nebyla fotbalovým spektáklem, zato druhá už byla mnohem atraktivnější. Pět minut po změně stran si udělal prostor mladík Musa Barrow, jenže pálil těsně vedle vzdálenější tyče.

Návštěva z Verony se do první šance dostala až v 54. minutě, jenže Darko Lazović v obrovské šanci uvnitř vápna pálil nepochopitelně mimo. O deset minut později se na hraně ofsajdu utrhl Nikola Kalinić, jenže sám před brankářem Skorupskim pálil jen do něj! Obdobně si později vedl i Orsolini, který si navedl míč k vápnu a mířil tvrdou ranou k tyči, kam ovšem dolétl skvělý Silvestri.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele