22. kolo
12.02.2021 20:45 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Radost hráčů Bologni (© AFP)

Dvě desítky v Bologně rozhodly o dělbě bodů

Bologna v pátek večer hostila Benevento a málokdo to oběma týmům záviděl. V Bologně panovalo hodně studené počasí a především se po celou dobu zápasu snášel na trávník déšť se sněhem. Góly padly dva a o oba se na každé straně postarali hráči s číslem deset - Sansone s Violou.

Na ten první jsme nemuseli čekat dlouho. Padl hned z první akce utkání. Perfektní práci při tom odvedl Musa Barrow, který dostal míč ve vápně, tělem oklamal padajícího obránce, kterému pak znovu udělal kličku do protipohybu a centroval na vzdálenější tyč. Tam se ocitl zcela volný Nicola Sansone a pohotovou ranou poslal míč do sítě. Na tenhle gól čekal hodně dlouho, protože naposledy se střelecky prosadil v prosinci 2019!

Aktivní Benevento ale nesložilo zbraně a celkově jedna šance střídala druhou na obou stranách. Caprari dostal trochu volného prostoru u vápna a napálil tyč, ke konci první půle pálil obránce Tomiyasu dělovkou jen těsně vedle. Obdobnou ránu zkoušel také Barrow pár minut po změně stran, ale jeho štiplavý pokus nakonec doskákal vedle tyče.

Benevento si za svou aktivitu gól určitě zasloužilo a dočkalo se v 60. minutě. To už se hráči vyloženě klouzali. Brankář Skorupski minul centrovaný míč, obránce Kamil Glik ho vybojoval ve skrumáži, poslal na Nicolase Violu a ten, obklíčen, zakončil patou - 1:1.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Elmas

2:1

Reagovat
Etika

Benevento nebude snadný soupeř...vyrovnaný duel, přece jen zvládne Bologna. Svou produktivitu a koncovku přetaví ve 3 body.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele