9. kolo
28.11.2020 18:00 CET
1 : 1
(1:1)
Stadión:
 

Reportáž

Benevento slaví, s Juventusem remizovalo

Juventus znovu ztratil body a opět předvedl mírnou nestálost ve výkonech. Konečná remíza je o to víc zarážející, že soupeřem Juventusu bylo Benevento. A tomu se v letošní sezoně zatím absolutně nedaří.

V osmé minutě se poprvé naskytla větší šance utkání a paradoxně ji pro Benevento vytvořil sám Juventus. Juan Cuadrado si chtěl centr zpracovat na prsa pro brankáře, jenže polská jednička v bráně Juve to absolutně nečekala. Szczęsny dohnal míč až na brankové čáře. Celkově se v prvních fázích utkání nic moc zajímavého nedělo.

Narušila to až minuta jednadvacátá. V ní se Federico Chiesa na pravé straně rozhodl k dlouhému nákopu na nabíhajícího Álvara Moratu. Španělský bomber si míč elegantně zpracoval, svou typickou kličkou zmátl ve vápně obránce a okamžitě vypálil nechytatelnou ránu na zadní tyč - 1:0.

O pár minut později Paulo Dybala rozjel celou akci u vápna Beneventa, narazil si s Moratou, který mu patičkou vrátil míč do vápna. V něm se Dybala oprostil od prvního obránce a pokoušel se technicky obstřelit Montipa. Přestřelil s ním ale i bránu. Dybala se následně snažil o chvíli později vymodlit penaltu, ale sudí mu jasně ukázal, že podobné eskapády mu tolerovat nebude.

Z levé strany centroval do vápna Gaetano Letizia, který parádním pasem chtěl oslovit Gianlucu Lapadulu. Jeho hlavičce ale chybělo několik podstatných čísel. A pak nastal šok. Pas za obranu Juventusu odvrátil Arthur hodně nedbale jen kousek před sebe. Gaetano Letizia míč nenechal ani dopadnout a z voleje ho poslal krásně na zadní tyč! A nedá se říct, že by brankář Szczęsny dělal v bráně maximum.

Druhá půle už tolik šancí nenabídla. A když už nějakou, jako v 50. minutě únik Moraty, anuloval ji ofsajd. Juventus jasně dominoval v držení míče, ale to bylo všechno. Ani čerstvé síly Kulusevski s Bentancurem s výsledkem nehnuly. Zřejmě pod návalem emocí pak Morata řekl po skončení utkání sudímu něco ne zrovna pozitivního a sudí Pasqua jej vyloučil.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro:D

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele