19. kolo
23.01.2021 20:45 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

Dušan Vlahović (© AFP)

Fiorentina porazila Crotone a dala zapomenout na výsledek z minulého týdne

Fiorentina porazila na Stadio Artemio Franchi poslední Crotone a alespoň částečně napravila debakl z minulého kola. Viola si postupně díky brankám Bonaventury a Vlahoviće vypracovala dvoubrankový náskok a Crotone už stačilo jen snížit. Prosadil se Nwankwo.

Šest branek obdržela v minulém kole Fiorentina a povinnost jí velela porazit Crotone a onen zápas hrůzy tím napravit. Úvodní minuty nic zvláštního nepřinesly, až ve 20. minutě se dostal k odvrácenému balónu Giacomo Bonaventura a nádhernou střelou ze středí vzdálenosti překonal brankáře Cordaze. Fiorentina se uklidnila a za dalších dvanáct minut zvýšila skóre. Castrovilli rozdělil balón do strany na Ribéryho a ten našel před brankou volného Dušana Vlahoviće, který trefil prázdnou branku.

Domácí si dvoubrankový náskok do poločasu pohlídali a byli na nejlepší cestě ukořistit tolik potřebné vítězství.

I po změně stran byla Viola nebezpečnějším týmem. Po hodině hry dokonce vstřelil třetí gól Pezzella, ale jeho radost byla zbytečná, protože sudí odpískal předchozí hru rukou. Místo pojistky pak přišlo snížení. Pereira zakroutil centr na zadní tyč, kde se hlavou trefil Simeon Nwankwo. Crotone se přiblížilo na rozdíl jedné branky, což slibovalo dramatickou koncovku zápasu.

Fiorentina i v závěru kontrolovala hru a vlastně Crotone do ničeho nepustila. Hosté se sice snažili v závěru natlačit před Dragowskiho, ale ten nemusel řešit jediný krizový moment. Fiorentina tak napravila poslední porážku a Crotone porazila 2:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Doporučil bych domácímu týmu nevymýšlet žádné ptákoviny. Mě stačí 0.

Reagovat
Elmas

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele