15. kolo
03.01.2021 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Fiorentina remizovala s Boloňou 0:0

V Derby dell'Appennino žádný gól nepadl. Fiorentina tak znovu ztratila body a nedokázala navázat na předchozí úspěšné představení na půdě Juventusu. Především v prvním poločase bylo k vidění několik dobrých šancí, žádná však neskončila kýženým gólem.

Gól sice nepadl, ale hovořit o vyložené nudě by nebylo správné. I Derby dell'Appennino přineslo některé šance na obou stranách, avšak efektivita byla hlavním kamenem úrazu.

Boloňa měla v prvním poločase možná trochu překvapivě navrch a o první rozruch se svojí nepřesnou střelou postaral Orsolini. Naneštěstí pro soupeře mu scházela větší přesnost. Ještě blíže vedoucímu gólu byl po chybě Pezzelly Palacio, ale Fiorentinu zachránil pohotovým zákrokem brankář Dragowski. Opora domácích se pak vytasila i se zákrokem proti střele ke vzdálenější tyči v podání Mussy Barrowa. Až tři minuty před koncem prvního poločasu zahrozila také Viola, ale Vlahoviće v takřka jisté gólovce na poslední chvíli odzbrojil Domínguez.

Fiorentina hrála o poločase s Boloňou 0:0 a nezbývalo než doufat, že se ve druhém poločase podaří vstřelit nějaký ten gól. Poměrně blízko byl po přízemní střele Borja Valero, jenomže záložník minul levou tyč. Bohužel druhá půle už tolik příležitostí nepřinesla a vlastně ta Valerova byla jediná.

Derby dvou celků vzdálených od sebe zhruba sto kilometrů tak vítěze nepoznalo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele