11. kolo
04.11.2019 20:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Caprari v nastavení vystřelil Sampdorii výhru

Claudio Ranieri se coby trenér Sampdorie Janov konečně dočkal vítězství. Ve čtvrtém zápase pod jeho taktovkou dokázali "Námořníci" porazit SPAL nejtěsnějším rozdílem a navíc na jeho půdě. Dlouho to přitom vypadalo na bezgólovou plichtu, rozhodnutí přišlo až v nastaveném čase z kopačky Gianlucy Caprariho.

Jsou to nakonec pořádně vydřené tři body, ovšem na to se historie ptát nebude. Sampdoria poprvé pod Claudiem Ranierim vyhrála a to je v tuto chvíli nejdůležitější. Souboj dvou nejhorších týmů v Serii A rozhodl Gianluca Caprari.

Hosté chtěli tento duel moc vyhrát a začátek utkání tomu hodně nasvědčoval. Sampdoria často střílela a to z nejrůznějších pozic, ovšem Berisha dlouho nemusel vůbec zasahovat. V 18. minutě zahrozil i SPAL a Monciniho hlavička skončila nad. Jen o sedm minut později předvedl dravý průnik Reca a Audero už musel sáhnout k reflexivnímu zákroku. To byly nejzajímavější okamžiky prvního poločasu, který nakonec žádný gól nepřinesl.

Vyrovnaná partie se hrála i po změně stran a tentokrát bez gólových příležitostí. Druhý poločas diváky sice tolik nebavil, za to však ukázal spoustu bojovnosti a nasazení. A v neposlední řadě byl přeci jenom zlomový, byť v jeho bezprostředním závěru. Až v nastavení totiž domácí obrana neuhlídala centr do šestnáctky a Gianluca Caprari prodloužil hlavou už jednu hlavičku, načež Berisha do protipohybu nemohl zareagovat. Sampdoria urvala tři body na poslední chvíli a může se radovat z důležité výhry.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele