18. kolo
05.01.2020 18:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Davide Nicola začal dobře, Janov porazil Sassuolo 2:1

Povedenou premiéru má za sebou nový trenér Janova Davide Nicola. Grifoni na Luigi Ferraris dokázali porazit nebezpečné Sassuolo 2:1 a misi za záchranou soutěže zahájili v novém roce tím nejlepším způsobem.

Už v 9. minutě ale mohlo být z pohledu domácích zle, po centru zprava hlavičkoval úplně volný Hamed Traoré a navrátilec Perin předvedl skvělý zákrok. Janov přečkal velkou možnost a po půlhodině hry šel do vedení. Uvnitř vápna byl faulován Sanabria a sudí odpískal pokutový kop. Kapitán Domenico Criscito ho suverénně proměnil a odstartoval na Luigi Ferraris euforii.

Ta však neměla dlouhého trvání, protože Sassuolo za čtyři minuty odpovědělo. Locatelli udržel balón v šestnáctce a přiťukl ho na hranici pokutového území Obiangovi, který se z první nemýlil. Ani remíza 1:1 nemusela dlouho trvat, po rychlém brejku upaloval do šance Sturaro a Consigli nadvakrát svůj celek zachránil. První poločas diváky musel bavit, bohužel po změně stran přišel menší útlum a prakticky až do 76. minuty se na hrací ploše nic zajímavého neudálo.

Remíza 1:1 by byla asi spravedlivější, ovšem osud měl nachystaný jiný scénář. Čtyři minuty před koncem šli Janovští do protiútoku a Goran Panděv s notnou dávkou štěstí doklepl balón do branky. Sudí ještě nastavil dlouhých sedm minut, ale Janov už vedení nepustil a při premiéře Davida Nicoly získal veledůležité tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele