25. kolo
20.06.2020 21:45 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

Di Carmine dvěma góly popravil Cagliari

Cagliari zabralo až příliš pozdě a odneslo úvodní lapsus. Za prvních 27 minut totiž dostalo dva góly od Di Carmineho, z čehož už se nevzpamatovalo.

Hellas předvádí po celou dobu velmi dobré výkony a nebojí se zaskočit i větší favority. Dnes byl celek z Verony jasným favoritem, přestože Cagliari dostalo nedávno jednu výraznou vzpruhu - nového kouče v podobě protřelého excentrika Waltera Zengy. Pro něj to byl poměrně ostrý test, který hodlal za každou cenu zvládnout. Začátek utkání mu ale nevyšel.

První, řekněme seznamovací minuty, vzaly rychle za své. Už ve 13. minutě se totiž domácí Hellas dostal do vedení. Amrabat skvěle vybojoval míč, který posunul na levou stranu vápna Lazovičovi. Ten rychle odcentroval do vápna a v něm se skvěle zorientoval zkušený útočník Samuel Di Carmine. Pověsil se do vzduchu a hlavou nedal Cragnovi šanci - 1:0.

O pár minut později mu nedal šanci ani Darko Lazović, autor toho parádního centru před gólem. Tentokrát to vzal na sebe a nádhernou ranou rozezvučel břevno! Nevadí, druhý gól na sebe nenechal dlouho čekat. A opět nesl podpis Di Carmineho. Ten nejprve vybojoval míč díky neodbytnému napadání, předal ho Valeriovi Verremu a ten s ním proběhl přes dva obránce. Pak vrátil míč na osu hřiště a Di Carmine trefil z pětadvaceti metrů nádherně!

Jenže taková pohádka to zase nebyla. Deset minut před koncem poločasu totiž útočník Fabio Borini sestřelil úplně zbytečně Roga, načež mu sudí Manganiello po poradě s videem ukázal rovnou červenou kartu! A to byl teprve začátek. Jen osm minut potřebovalo Cagliari na vstřelení kontaktní branky. Po brilantním pasu od Cigariniho sklepl Luca Pellegrini hlavou míč na Simeoneho a ten před Silvestrim nezaváhal.

Oba týmy se po změně stran uchýlily k několika střídáním, aby občerstvily síly. Cagliari jinak svou přesilovku neumělo využít a navíc netrvala tak dlouho, jak by si Zenga přál. Dvacet minut před koncem totiž dostal za zbytečný zákrok druhou žlutou kartu Luca Cigarini a počty na hřišti se srovnaly. Výsledek už se ale nezměnil.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zase ten ocásek 2,01 .

Reagovat
patrikhm

Co to tu furt píšeš za hovna???

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký problém?

Reagovat
Elmas

Nejsem bookmaker, ale já bych dal na výhru Verony kurz tak 1,4.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele