22. kolo
01.02.2020 18:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Parma veze cenný bod z Cagliari, dvakrát dotáhla soupeře

Další zápas, který Cagliari nevyhrálo, se udál na jeho domácím stadionu. Ze tří bodů se Cagliari neraduje ani přesto, že v zápase dvakrát vedlo. Konečnou podobu výsledku na 2:2 dal hostující útočník Andreas Cornelius ve čtvrté minutě nastavení.

Cagliari bylo doma velkým favoritem a potřebovalo zápas nutně vyhrát. V souboji s jeho tabulkovým sousedem hrálo o možnost dostat se blíže ke čtvrté příčce. Dnes si muselo dávat velký pozor na rychlé ataky soupeře i přesto, že v jeho barvách dnes nehrál Kulusevski. V prvních minutách se tlačilo dopředu domácí mužstvo a brankář Colombi se pořádně zapotil.

Nejčastěji jeho pozornost prověřovalo Naingollan, Pedro a Simeone. V devatenácté minutě se poprvé měnilo skóre utkání. Domácí tribuny rozjásal João Pedro, který si naběhl do vápna na přízemní centr Giovanniho Simeoneho. Na Pedrovu jemnou teč brankář Colombi nestačil.

Stačil až na další ránu, kterou ze své kopačky vypustil opět Simeone. Colombi dnes vůbec odehrál skvělé utkání a byl jednou z nejvýraznějších postav utkání. Ve dvacátéosmé minutě se ke střele ve vápně dostal opět João Pedro a jeho tvrdou ránu brankář Simone Colombi znovu bravurně vyrazil. Deset minut před koncem první půle jej navíc zachránilo břevno, když Simeone pálil s pomocí teče jednoho z obránců.

Parma se za zvýšenou aktivitu dočkala zaslouženého srovnání skóre ve 42. minutě. Obránce Faragò nedosáhl na míč před vlastní brankou a za ním stál připravený Slovák Juraj Kucka. Ten už ho dokázal poslat nechytatelně do branky.

Po změně stran se Cagliari opět vrhlo do útoku. V padesátédruhé minutě mu pomohl faul Gagliola, po němž sudí nařídil pokutový kop. K jeho exekuci se postavil zkušený Pedro, jenže svou penaltu namířil mimo. O pouhých třicet vteřin později ale Cagliari pelášilo do útoku a mladík Pellegrini našel krásnou nahrávkou Giovanniho Simeoneho, který se i přes dva obránce prosadil!

O chvíli později po zákroku na Nándeze sudí Irrati nařídil penaltu tentokrát pro Parmu. Radost hostí ale neměla dlouhého trvání. Po poradě s videorozhodčím sudí penaltu odvolal. Parma ale nesložila zbraně.

V nastaveném čase základní hrací doby obrana Cagliari spáchala obrovskou chybu, když nechala ve vápně úplně volného Andrease Corneliuse. Hostující útočník se nemýlil a hlavou poslal míc do sítě - 2:2.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Těžký mač. Věřit bookmakerovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Parma iba raz vyhrala s nimi vonku,,, no neviem:)

Reagovat
Elmas

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele